Осветление дигитален индуктивен тахоурметр Тахоурметр за мотокрос квадроцикла косачка моторна резачка, морската пехота
Ново

Осветление дигитален индуктивен тахоурметр Тахоурметр за мотокрос квадроцикла косачка моторна резачка, морската пехота

BGN 30.00
BGN 44.72

На склад


Runleader представя с гордост своя нов мултифункционален оборотомер с дигитален осветление RL-HM032 R. Той може да работи на всеки 2 - или 4-тактном газовия цилиндър с обем до 8 цилиндъра.Той има мощна система за синхронизация, система за измерване на обороти в минута, а също и някои други уникални характеристики на дизайна.
Система на основните включва : натрупване на общо работно време ДЕТЕНЦЕ , запис на частично работно време на РАБОТА на таймер за техническо обслужване може да бъде определен свободно от 0-200 часа SVC и т.н.
Система за измерване на оборотите на двигателя включва : измерване на текущите обороти на двигателя ,запис и преглед на максимални обороти на двигателя ,както и настройка на функцията за предупреждение за превишаване на скоростта, честотата на обновяване може да се инсталира С 0,5 или 1 С и т.н.
Уникален дизайн, включващ в себе си : лесно инсталиране,промяна на батерия CR2032,данните,съхранявани автоматично след смяна на батерията,зелена подсветка голям LCD дисплей,IP68 водоустойчив и т.н.
Освен това, продукти са получени сертификати CE и ROHS. Той е на патент, както в Китай, така и в Съединените Щати .
Този оборотомер записва общото време на работа на бензин на двигателя и неговата частична време, получава по индукция от кабела на свещите. Брояч часове показва, че общият брой часове и натрупаното частично време. Частична време, може да разгледате и смените с натискане на бутон.
Бензинов двигател изисква поддръжка, в точното време, за да се гарантира по-добра производителност. Основната функция оборотомер-напомня в точното време. Това време може да бъде зададено от потребителя. Това е чудесен брояч часовник или таймер.
Оборотомер показва текущите обороти в минута при работа на двигателя. Точността на основния е 10 оборота в минута. В сравнение с тахометър с показалеца той показва скорост, по-точно. Което е още по-забележително е, че тахометър може да записва максимални обороти на двигателя в рамките на един работен период.
Колко високи обороти да навредят на двигателя, зависи от марката на двигателя. Различна Марка, различна ограничена честота на въртене. Дълго време на високи обороти, ще доведе до повреда на двигателя. Колко е важно да се напомни за високи обороти! Този оборотомер може да настроите предупреждение за превишаване на оборотите в минута на потребителите.
Това може да се използва на върха на тахиметър на различни двигатели и машини. Това е идеалният брояч на оборотите за парамоторов, Микролегов, корабни двигатели-бордови и извънбордови. Също така се използва за помпи, генератори, двигатели, модели на лодки, мотоциклети, скутери, препарати за почистване и триони.
Този тахометър не изисква допълнително захранване. Тя има вътрешна батерия, и батерията може да се замени. Данните ще бъдат автоматично записани при подмяна на батерията. Той е по-длиннюю продължителност на живота от метър часа tach който батерията не може да се замени.
За Закупуване На
1.Можете да закупите директно, като кликнете върху платформа.
2. отстъпка акции ще се проведе редовно на платформата. Можете да добавите нашия магазин в Моите любими магазини.
3.Ако ви трябва предварително да уведоми или да ви напомня в този ден за промоционални събития, моля, оставете ни съобщение. Ние ще ви уведомим за това в периода на провеждане на рекламни мероприятия.
4.Ако купувате повече от един детайл на един път, можете да изберете съответната връзка на продукт или да се свържете с нашия сервизен център.

Други функции

Височина На Продукта:
1.7cm
търговска марка:
runleader
Името На Модела:
RL-HM032R
Широчина На Елемента:
3.5cm
специални характеристики:
часови брояч / тахометър
Сертифициране На Входящи Тестове:
CE
Дължина На Продукта:
6.7cm
Вид На Материала:
КОРЕМНА ПРЕСА
Диаметъра На Продукта:
3.5cm
Тегло На Продукта:
80g

Подобни оферти