Термометър + RL-TS001 PT100 20 - + 300 температурен сензор за мотоциклет морски машинка за подстригване лост лост легло кромкообрезной генератор на окачен
Ново

Термометър + RL-TS001 PT100 20 - + 300 температурен сензор за мотоциклет морски машинка за подстригване лост лост легло кромкообрезной генератор на окачен

BGN 60.00
BGN 79.92

На склад


Runleader представя с гордост своя нов Цифров измерител на температурата осветление RL-TM003 A с датчик за температура по същия начин tp100 .
Той може да работи на повечето устройства или машини.Той е мощен временна система, а също и някои други уникални характеристики на дизайна.
Система за измерване на температура включва : измерване на текущата температурата, максимална температура и настройка на функцията за предупреждение за превишаване на температурата,
дисплей блок на температурата може да се настрои от потребителя, тип на сензора на температурата може да бъде избрана от потребителя и т.н
Уникален дизайн, включващ в себе си : лесно инсталиране,промяна на батерия CR2032,данните,съхранявани автоматично след смяна на батерията,зелена подсветка голям LCD дисплей и т.н.
Освен това, продукти са получени сертификати CE и ROHS. Той е на патент, както в Китай, така и в Съединените Щати .
Измерител показва текущата температура на тестова точка.
След правилното свързване на температурата се измерва директно, а честотата на обновяване е 8 секунди.Грешката на измерване на температурата е ±1% .
Този метър записва на максималната температура, която може да бъде видяна и се изхвърлят чрез натискане на бутон от потребителя.Това помага на потребителя е добре да се знае температурата на тестова точка.
Като висока температура боли неща, въз основа на материала там. Друга точка, от друга ограничена температура.
Висока температура ще направи нещата са повредени. Като е важно да се помни за висока температура ! Предупреждение за превишаване на температурата може да се настрои на потребителите.
Този измерител е с 2 единици за измерване на температурата в системата, които могат да бъдат инсталирани от потребителя. И той също има 2 варианта датчика на температурата.
Един от тях-температурен сензор PT100, температурен обхват -20- +300 градус по Целзий.
Ние също имаме RL-TM003 A с други сензор за температурата, както е показано по-долу.
Ние също така предоставят сензор за температурата съответно. Кликнете върху следния линк, за да си купя.
Този оборотомер използва по-превъзходен материал, е на цял екран дисплей, който позволява на потребителя да вижда на екрана на отчетливи под различни ъгли.
Този метър часа tach не изисква допълнително захранване. Тя има вътрешна батерия и батерия може да се замени.
Данните ще бъдат автоматично записани при подмяна на батерията. Той е по-длиннюю продължителност на живота от метър часа tach който батерията не може да се замени.
Линк
За Плащане
1.ние приемаме плащане Alipay.
2.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.
3.Ако не можете да направите своята поръчка веднага след завършването на аукциона, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане. Приятелски ви съветва да плати в най-скоро време да можем да организираме изпращане на колкото е възможно по-скоро.
Доставка
1. Доставка По Целия Свят. Това обикновено отнема от 7 до 22 работни дни.
2. детайли на всички, попаднали извън от 1 до 3 работни дни, след като вашето обезщетение е почистен.
3. данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. тези отговорности отговорност на купувача.
4. Забележка : ние се надяваме, че той ще пристигне на време, но тъй като това е международна доставка, времето за доставка ще зависи от логистична компания и местната времето, митнически, пощенски разходи, надявам се, че разбирате.

Други функции

Височина На Продукта:
1.76cm
търговска марка:
runleader
Тегло На Продукта:
65g
Името На Модела:
RL-TM003A
Дължина На Продукта:
6.71cm
Сертифициране На Входящи Тестове:
CE
Широчина На Елемента:
3.5cm
специални характеристики:
термометър
Вид На Материала:
КОРЕМНА ПРЕСА
осветление:
висок светло зелен цвят
Разработен от компанията:
runleader
Максимална запис на температурата:
ДА

Подобни оферти