Zigbee turns Wifi портал ZigBee + Wifi модул ZigBee портал виртуален сериен порт
Ново

Zigbee turns Wifi портал ZigBee + Wifi модул ZigBee портал виртуален сериен порт

BGN 79.98

На склад


Wi Fi
WIFIUSR-WIFI232-T Wi-Fi MAC Wi-Fi интернет и TCP / IP ЮЕСАР-WIFI232-T 802.11 b/g/n Wi-Fi ЮЕСАР-WIFI232-T MCU Wi-Fi
(1) стабилност на качеството : дългосрочно изпитване в лаборатория.
(2) ултра-ниска консумация на енергия : консумация на енергия Wi-Fi интернет в мрежата на готовност на машината е само 10ma3.3 V.
(3)малък размер : 22 мм х 13,5 мм х 6 мм
(4) подкрепа за ВЕЦ и Smart LINK : Wi-Fi Protected Setup, настройки за защита wi-fi интернет. Прилагането на възел Wi Fi портал е много по-лесно.
(5) подкрепа за основна конфигурация : дръжте телефона в Wi-Fi мрежа на рутера, както и приложението въвежда парола на рутера, за да позволи на корупцията да се присъединят към рутера, който не изисква никаква работа на модула в рамките на този период.
Помощен софтуер : компютър, мобилен телефон и други клиентски софтуер.
Третият, общ етаж
Общ етаж поддържа интернет модул Wi-Fi и ZIgbee модула (TTL232), подкрепящи ги и двамата през RS232.
I. описание на продукта :
Zig Bee & WIFI портал интегрира сверхмалый модул Wi-Fi, модул за Zigbee, виртуален сериен порт USB и захранване, бутон, индикаторную лампа и т.н. Данните могат свободно да обменят между Wi-Fi, ZIgbee и сериен порт (чрез произволна настройка на преход линия). Следните пет функции могат да бъдат постигнати :
(1) Wi-Fi се използва като клиент. Данни Zigbee се предават чрез модул Wi-Fi, а след това и чрез рутер за интернет-мрежа. Това е най-често използван модел, данните възел Zigbee чрез AP, чрез Wi-Fi, директно в Интернет, могат да се реализират облачное за съхранение на данни. Интернет дистанционно управлява екипи и управлява възли Zigbee чрез Wi-Fi, който може да реализира дистанционно управление. Серийната линия на преход, инсталиран на CC2530 с интернет модул Wi-Fi.
(2) Wi-Fi като врата, мобилен телефон или компютър могат да получат достъп до този шлюз, чрез Wi-Fi, и на приложението на телефона може да бъде използван за издаване на инструкции и управление на възли Zigbee директно. Серийната линия на преход, инсталиран на CC2530 с интернет модул Wi-Fi.
(3) Използвайте като координатор CC2530 (модул Wi-Fi интернет не е необходима). Серийната линия на преход, инсталиран на CC2530 с интернет виртуален сериен порт. Портал става координатор на Zigbee, и данните възел Zigbee може да въвеждате директно на серийния порт.
(4) като тест модул Wi-Fi (не се изисква CC2530), в съответствие прыгающая линия на задаване на CC2530 и виртуална връзка сериен порт. Различни функционални тестове модул Wi-Fi може да се реализира с помощта на компютър.
(5) като USB-порт сериен порт TTL (не са необходими модули WIFI и CC2530) на долния панел се превръща в артефакт отстраняване на грешки серийния порт на TTL.
Zigbee turns Wifi портал Zig Bee + Wifi модул Zig Bee портал виртуален сериен порт
Представяне на нов продукт, Интернет на нещата Zig Bee портал Zig Bee switching Wifi портал
Използвайки супер малък Wifi module +CC2530 module за изграждане на ZIgbee за превключване на Wifi, gateway, данни ZIgbee постъпват директно в мрежата и се четат от разстояние! Портал поддържа режим на AP режим на STA, който може да се използва като шлюз данни или като рутер за клиентски достъп
Снимките изглеждат по следния начин

Други функции

Тип Елемент:
FM-предаватели
Напрежение:
5V
търговска марка:
MLLSE

Подобни оферти