4шт дървени зърно кола климатик отдушник на апликации на капака рамка стикер за Jeep Wrangler 2011- аксесоари за полагане на автомобили
Ново

4шт дървени зърно кола климатик отдушник на апликации на капака рамка стикер за Jeep Wrangler 2011- аксесоари за полагане на автомобили

BGN 45.00
BGN 55.98

На склад

Подходящ за Jeep Wrangler 2011 2012 2013 2014 2015 2016 (продава се както се вижда, моля, проверете годността внимателно преди да си купите) Описание на продукта : Състояние : 100% нов материал : високо качество ABS . Цвят : цветът е същият като на снимките. В това число : 4шт. Произведено в съоръжение ISO 9001, за да се осигури добро качество. Лесна инсталация и никакви промени не се изисква. В пакета е включено : 4шт дърво зърно кола климатик отдушник на апликации на капака рамка стикер за Jeep Wrangler 2011-2016 аксесоари за подреждане на автомобили, като знаем, версии на автомобили имат някои разлики в различните страни. Моля, уверете се, че вашият автомобил е с форма на нашето фото-шоу преди закупуване ! Всеки въпрос, моля, свържете се с нас, благодаря ви !
Доставка : вашите закупуване на стоки обикновено се изпращат в рамките на 2 РАБОТНИ дни, след получаване на плащането.
Ние обикновено даваме си за покупка на стоки в зависимост от избрания начин за доставка.
Всички данъци върху вноса/такси (ако има такива) трябва да бъдат заплатени от вас. Гаранция И Рекламации На Стоките
Всеки детайл е пълно с тествани преди превоза, ние никога не изпращаме небезупречные детайли, за да се избегне връщане или връщането корабоплаването.
12-месечна гаранция за производствени дефекти от датата на получаване. Ако продуктът не работи правилно по време на гаранционния период, можете да го върнете за подмяна, както и заплащането на разходите за обратна доставка (препоръчана въздушна поща).
Ако не сте напълно доволни от покупката на стоката по някаква причина, можете да го върнете в рамките на 30 дни след получаването им. Возвратная разходите за доставка и всички свързани с него разходи, платени от вас, ние ще направим пълно възстановяване на първоначалната сума на поръчката.
Преди да се върне стоките, свържете се с нас за да получите обратен адрес. Ако върнатите стоки бъдат получени непълни или повреден, допълнителни такси ще бъдат приспаднати от сумата за връщане.
Освен това, Моля, имайте предвид, че ако возвратная доставка, причинени от погрешно да закупят, първоначалната цена за доставка и таксата за обработка на товари не подлежат на връщане. Така че, ако не сте сигурни, кой продукт се купуват, не се колебайте да се свържете с нас.
Коментари
Вашите положителни коментари-това е част от нашия успешен бизнес. Ние ценим вашите искрени коментари, ако нещо се обърка, моля, свържете се с нас за разрешаване на проблема, а не преценявайте нас отрицателно в нужда.
Суппор
Ако имате някакви въпроси или се нуждаете от някаква помощ, не се колебайте да се свържете с нас чрез "чат на живо" в онлайн-мессенджере или ни пишете съобщения, когато "чат на живо" не е наличен, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа (в работни дни).

Други функции

Тип Елемент:
Вътрешна Гипс
Вид На Материала:
КОРЕМНА ПРЕСА
търговска марка:
КУДЖУЙ
Година:
за Jeep Wrangler 2011 2012 2013 2014 2015 2016
Сертифициране На Входящи Тестове:
CE

Подобни оферти