Безплатна доставка 12V фиксирана кодиране на ключа за дистанционно управление на електрически светлини дистанционно управление ON OFF превключвател
Ново

Безплатна доставка 12V фиксирана кодиране на ключа за дистанционно управление на електрически светлини дистанционно управление ON OFF превключвател

BGN 33.00
BGN 36.98

На склад

Приложение : нашите продукти са широко използвани в лентата със дистанционно управление, дистанционно управление на помпата е включено-изключено, машина за дистанционно управление включено-изключено, моторе дистанционно управление положителен и отрицателен, гнездото дистанционно управление, Led светлини, дистанционно управление, аудио дистанционно управление, врати, дистанционно управление, електрически, гаражни врати, дистанционно управление, дистанционно прибиращи се врати, занавесах дистанционно управление, магистър аларма, сигнал за тревога,мотор, дистанционно управление,електрически автомобил дистанционно управление,дистанционното управление, MP3,светлините дистанционно управление, автомобили дистанционно управление, сигурността и други граждански и промишлени подкрепа на отдалечени райони, има предимства на прост интерфейс, сигурен и надежден за изменение на допълнителни продукти.
Безплатна доставка 12 V фиксирана кодиране на ключа за дистанционно управление на електрически светлини дистанционно управление ON OFF превключвател
Ние по подразбиране изпращаме 315 mhz, ако трябва да 433 Mhz pls, не се колебайте да се свържете с продавача
Характеристики :
1. на капака на куфара, водоустойчива влага и доказателство прахозащитен
2. Миниый размер, лесен за това да се инсталира на скрито
3. фиксиран битрейт код, стабилна и надеждна
4. болт може да се коригира, като се използва много гъвкаво
5. 20~50m(публично място)
Обхват на приложение :
Система за дистанционно управление на гараж вратата безжична, лампа / светлина безжично дистанционно управление безжично дистанционно управление завеса и така нататък, той е лесен за инсталиране и лесен за използване.
Спецификация :
Работно напрежение : DC12 V
Максимална натоварване : 10А
Работна честота : 315 mhz/433 Mhz
Чувствителност на приемника : -100дбм
Размер на печатна платка (Д х Ш х в) : 35 * 32*17 мм
12v 10 A RF безжично дистанционно управление превключвател на предавател и приемник на системата
Приемник с жак IC, Работно път L4/M4 / T4 може да се променя според нуждите .
Това означава също така, че изходен път се регулира, той може да управлява двигателя, работещи в положителен и обратна посоки директно с пускането на напрежение, той може да подаде 2-канален независим сигнал за превключване.
Болт може да се регулира, той може да отговори на нуждата са напълно фикчированной проекти за дистанционно управление на кода, е едно дистанционно управление може да контролира 2 ключа.
Безжичен ключ на дистанционното управление е широко използваните безжични част на контролер за дистанционно управление, той използва мини-процесор за управление на нещо разумно.
Работно / изходен път :
Разходка - - - - натиснете един бутон за ВКЛЮЧВАНЕ, разхлабете пръст на същата бутона изкл. (Изисква се един превключвател на каналите и един бутон на дистанционното управление.)
Self-заключване - - - натиснете един бутон в рамките на един час да работи, натиснете същия бутон отново на стоп. (Изисква се един превключвател на каналите и един бутон на дистанционното управление.)
Моля, обърнете внимание, че тук е 1 CH и 1 бутон безжично дистанционно управление . Моля, уведомете ни работно начин, който искате, след като го купя , или ние ще ви изпратим работен/изход начин бавно, това означава също, че щракнете върху включено, за освобождаване и изключване.
Продуктовата носи етикет за услугата :
4 x приемник
1 X предавател (батерията не е включена в комплекта)
.

Други функции

Тип Елемент:
Ключове
документ:
ССС
Тип На Ключа:
дистанционно управление
Гаранция:
НОВО

Подобни оферти