2015 топ марка RF коаксиален адаптер SMA до F адаптер SMA женски goldplated до F женски направо конектор
Ново

2015 топ марка RF коаксиален адаптер SMA до F адаптер SMA женски goldplated до F женски направо конектор

BGN 3.00
BGN 3.04

На склад

2015 топ марка RF коаксиален адаптер SMA до F адаптер SMA женски goldplated до F женски направо конектор
Спектификация
Радиочастотные адаптери ценово ефективно решение, което представлява по-високо качество и бързи комбинации, просто привинчивая два слота заедно, без да е необходимо заваряване или пресоване.
Състав на продукта RF adapter включва дизайн ВНУТРИСЕРИЙНЫХ RF-карти и межсерийных адаптери, както и Т-и крос-RF-адаптери.
Видове интерфейси са включени в RF-адаптер, като SMA, TNC, N и BNC,които са на разположение в мъжки, женски, штекерном, гнездовом, розеточном рода си, в импедансе 50 Ома и 75 Ома и в стандартните полярност или обратна полярност.
Радиочастотные адаптери са на разположение в быстроразъемном (QD), нажимном или стандартния интерфейс живо, 90-градусном изпълнение,както и в конфигурацията на разделяне или панел с 4 дупки.
RF-адаптери в стандартна и висока производителност с мед корпус .Корпус от неръждаема стомана ще бъде конфигуриран! 1. Материал : Goldplated 2, Модел : жак-изход F жени SMA 3. връзка за двустранния радио, аудио, видео и друга апаратура, подвижните радио както е показано, с помощта на широк диапазон на честота на уреда 4 свързващ нискочестотен двустранен уред антена радио широко използвани в аудио, видео, и други пътуващи на безжични устройства в изправност. Конвертиране от (края на адаптера) : SMA женски; конвертиране в (края на адаптера) : TNC женски конектор стил : директен Серии : Серия SMA
Ние приемаме само условно депозиране.
Моля, въведете телефонния си номер с плащане, ако това е възможно,за да ускори доставката.
Купуват се повече стоки и запазване на комбинирана доставка. Моля, свържете се с нас за повече информация.
Всички кредитни карти maior се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ
1. Pls, не оставят негативна или неутрална обратна връзка, ако не сте получили информация в по-горе срок на доставка, тъй като ние многократно споменахме време за доставка
2. стоки ще бъдат изпратени в рамките на 24 часа след получаване на плащането.Ние ще изпратим на стоки стълб, Хонг конг с проследяване не.
3.Ако се надявате, че той ще достигне до вас по-бързо и ще получат който проследява nunber, можете да изберете EMS/DHL Express.За повече превоз Експрес, моля свържете се с нас и трябва да оставите телефонен номер за експресна доставка.
Правила за връщане
1.Ако не се получи своя пакет на повече от 30 дни след плащане. Моля, свържете се с нас, ние ще следите вашия пакет. След като е потвърдено, то се губи. Ние ще ви изпратим отново, или ще ви възстановим плащането.
2.Ако получите грешни стоки, уведомления трябва да бъдат направени в рамките на 14 работни дни след получаване на стоката. Ако някой стоката е дефектна при получаване, моля,свържете се с нас за да получите обратен адрес, рекламации се приемат в рамките на 14 дни след получаване на купувача на стоките. Върната стока трябва да бъде в първоначалното си състояние. Купувачът е отговорен за разходите за обратна доставка. След получаване на връщане ние ще направим замяна ни зависи от наличния състав, ако не, възстановяването ще е в безопасност.Други Въпроси
3. Моля включете номера на деталя и Вашето потребителско име Trade Manager когато сте се свържете с нас.
4.моля, изпратете ни съобщение в рамките на един час след успешните сделки, ако те имат специален искане на цвета и количеството, в противен случай ще бъдат изпратени на произволен цвят.
5.данък върху продажбите не се изисква.
6.моля, свържете се с нас преди започване на търговия, ако имате някакви въпроси.

Други функции

Номер На Модела:
SMA
is_customized:
Yes
Приложение:
RF, осветление
Пол:
Мъжки
Тип:
SMA

Подобни оферти