3pin XLR съединители мъжки адаптер съединители / конектор-JOINER GENDER CHANGER Coupler Adaptor
Ново

3pin XLR съединители мъжки адаптер съединители / конектор-JOINER GENDER CHANGER Coupler Adaptor

BGN 11.00
BGN 11.18

На склад

Брой : 2 елемента края на 1 : 3-пинов XLR мъжки края на 2 : 3-пинов XLR мъжки адаптер - XLR 3-пинов щепсел към штекеру вграден микрофон микрофон, кабел свързващ куплунг XLR всички метални 3-пинов XLR куплунг. Включете към штекеру. Вграден метален бочкообразный конвертор / куплунг. XLR 3-пинов конектор XLR Male Mic Adaptor за връзка, връзки и разширяване на заключенията на XLR, завършващи женски XLR жакове,промяна на пола на съединител на щепсела. Удобен аксесоар за изявите на музиканти, изпълнения на живо на БКП и студийни приложения запис. Тежкотоварни стоманена конструкция бъчва е подходящ за тежки условия за професионална употреба.
Пролетен фестивал на празнично уведомяване!!! Уважаеми Уважаеми клиенти, много ви благодарим за посещението на нашия онлайн магазин. Обаче ние отложи изпращането на всички стоки след празничния период на празника на пролетта (5 февруари 2018 година ~ 25 февруари 2018 г.). Срок на доставка за всички поръчки ще се увеличи на 20 дни. Ако не разполагате с достатъчно време и търпение, за да изчака пратката. В празничния период вие няма да може да вземе дълъг процес на доставка, моля не резервирайте. Благодаря ви за разбирането. Извиняваме се за причиненото неудобство. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.
Обработка на поръчки отнема малко време,обикновено ние предварително изпращаме стоката.
Когато правите поръчката си, моля, обърнете внимание на времето за доставка на поръчки ! ! !
Ако не можете да приемете,можете да избирате различни методи на доставка.
В противен случай, моля, не се купуват.
Ние сме на най-големия китайски пазар на електроника Huaqiang North Market. Ние също така предлагаме резервни части за ремонт на мобилни телефони и компютри. Ако имате нужда от помощ и поддръжка, можете спокойно да се обърнете към нас.
Повече броя, големи отстъпки.
Коментари :
1) Вашата обратна връзка, е наистина важно за нас, моля, отделете няколко секунди, за да оставите отлична обратна връзка, ако сте доволни от нашия продукт или услуга, много ви благодаря !!
2) Ние винаги предлагаме най-ниската цена за най-добрите продукти и осигуряваме за вас.
3) моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална(3 звезди) или отрицателна(1-2 звезди) обратна връзка.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши този проблем и да ви оставя щастливо настроение за пазаруване тук. Благодарим ви!
Правилата на връщане :
1.Ако не ви харесват подробности, които сте получили, моля върнете стоката обратно до нас в продължение на 7 дни, когато ги получите.
2. пълно възстановяване ще ви бъде даден, ако стоките да бъдат върнати в първоначалното им състояние.Стоки, повредени или липсващи компоненти, не подлежат на връщане. Купувачите са отговорни за обратна доставка на стоки в подходящи опаковки. При получаване на стоката ние веднага ще ви възстановим парите.
Контакти :
Ако имате някакви въпроси или се нуждаете от някаква помощ, моля не се колебайте да се свържете с нас frist! Благодарим ви!
Благодаря ви за Вашата подкрепа !!!

Други функции

търговска марка:
MAXRUINOR

Подобни оферти