Нов оригинален за ThinkPad X240 X250 LCD предната обвивка bezel кутията с индикатор за модел на корицата на плоча на камерата 04X5360
Ново

Нов оригинален за ThinkPad X240 X250 LCD предната обвивка bezel кутията с индикатор за модел на корицата на плоча на камерата 04X5360

BGN 28.88

На склад


Нов оригинален за Think Pad X240 X250 LCD предната обвивка bezel кутията с индикатор за модел на корицата на плоча на камерата 04 X5360
Състояние : оригинал и нов
FRU : 04 X5360
Подходящ за Lenovo Think Pad X240 X250
Te sted befo re доставка и 100% работа
Гаранция : 3 месеца
Опаковка : LCD панел * индикатор модели 1pc*капак на камерата 1pc*1бр
Доставка
1) внос на тарифа или други данъци не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с местната митница, преди да поръчате. Моля съобщете ни, ако имате някакви специални изисквания към декларацията за доставка .
2) стоки се изпращат на адрес поръчката. Моля, уверете се, че правилно сте оставили цялата информация за получателя(пълен адрес, пълното име и номер за контакт).
Ако вашият адрес на електронна поща на разположение, можете да получите електронни писма с информация за потвърждение на адреса преди да изпратите и актуализиране на номера за проследяване при изпращането.
Ако искате да промените адрес, моля, свържете се с нас в рамките на един ден . Ние не носим отговорност за погрешно/недоставленный адрес.
Връщане и гаранция
1) Всички детайли са тествани и са в добро състояние, преди да изпрати.
2) Ако вие получавате грешен или дефектен продукт, моля, свържете се с нас за подмяна или връщане на парите при получаване на стоката.
3) по всички лични причини(грешка не продавача) възвръщаемост на връщане, моля, свържете се с нас в рамките на 14 дни . Върнатите стоки трябва да бъде в първоначалното им състояние, както и такса за обратна доставка трябва да бъде платена от купувача. На връщане ще се извършват след получаване на върнатия продукт. Купувачите да носят отговорност за вреди и загуби при връщане на стоката. Ако стоките са повредени, когато те ще бъдат върнати, купувачите няма да получат пълно възстановяване на парите.
4) ние осигуряваме три месеца поддръжка. Дефектните части в рамките на гаранционния срок могат да бъдат върнати. Купувачите трябва да понесат разходите за доставка. Моля, свържете се с нас за да получите обратен адрес. Ние отремонтируем или обменяем ги колкото се може по-скоро.
5) гаранцията не се отнася за елементи, които са физически повредени или които не са в нормална експлоатация, като неправилно използване и неправилен монтаж.
Коментари
Отговори на всички ваши нужди е наша цел и ние сме винаги тук, за да ви предоставим нашите най-доброто обслужване.
Вашата обратна връзка е много важна за нас.
Моля, отделете минута, за да ни оставят положителен отзив и оценка от 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.
Ако имате някакви проблеми или въпроси, свързани с нашите продукти, моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрални или отрицателни коментари. Повярвайте ни, че ние ще направим всичко възможно, за да разберете ги да ви удовлетвори.
Ние оценяваме вашата подкрепа и разбиране.
Благодарим ви.

Други функции

Приложение:
Лаптоп
търговска марка:
ДС-СВЯТ
Номер На Модела:
X240 X250
Съвместим Марка:
Lenovo
Тип На Компонент:
LCD панел
комбинация от продукти:
LCD панел + индикатор за модела+плоча камери
КОПРИНА:
04Х5360
Състояние:
Оригинални и нови

Подобни оферти