Новият 10.1 таблет за IRBIS TW20 TW21 сензорен екран дигитайзер, смяна на панела на стъклена сензор Безплатна доставка
Ново

Новият 10.1 таблет за IRBIS TW20 TW21 сензорен екран дигитайзер, смяна на панела на стъклена сензор Безплатна доставка

BGN 18.40

На склад


Новият 10.1 " таблет за IRBIS TW20 TW21 сензорен екран дигитайзер, смяна на панела на стъклена сензор Безплатна доставка
Пакетът включва : 1 x сензорен екран
Съвместима модел : за IRBIS TW20 TW21
Размер : 255*169 мм
Специална бележка : моля, проверете нормален режим, преди да инсталирате.
Тъй като сензорният екран може да има различен свързващ кабел за същия модел. Моля, отворете екрана, за да се провери, е дали вашия кабел с изображение. Различни производствени партиди. Номер на продукта и на логото може да не съответстват на изображение. Ние гарантираме само съвместимост на опаковката :
Ние обикновено пакетираме нашите продукти противостатическими торби, торби мехур, кутии с добро качество. И ние обещаваме да ви тук, че ако му се зле заради лоша опаковка, това ще е 100% наша отговорност, и ние ще се погрижим за него. И тъй като е доказано, че нашата отговорност, вие ще получите 100% парите обратно, или безплатна подмяна. Топъл съвет : тъй като Въздушна поща стълб Кит-ниска сигурност на производителност и дълго време за доставка.Ако вашият пакет надвишава 200или се нуждае от него, спешно, моля не избирайте SG post и China Post. Моля, свържете се с нас, ако мислите, че цената на доставка е вярна. Качество и гаранция : първо, ние имаме всичките дънната платка на популярния телефон и всичко, свързано с нея оборудване за изпитване, за проверка и се уверете, че те са с добро качество, защото ние знаем, че ако му се зле, това ще ни проблем. Ние предлагаме гаранция за всички детайли, които продаваме. Дотогава, докато не бъде повредена или счупена вас, ние ще ви предложим безплатен обмен.

Други функции

Размер На Екрана:
10~13 инча
Тип На Екрана:
Капацитивен Екран
Номер На Модела:
ТВ20 ТВ21
търговска марка:
HengChu
Вид На Продукта:
Touchpad Таблет
Съвместим Марка:
За Ирбиса
Размер:
255*169mm

Подобни оферти