[Haotian vegetarian] античен медни съединения медна врата копчето HTB-197 диаметър дръжки обувки на 14 см
Ново

[Haotian vegetarian] античен медни съединения медна врата копчето HTB-197 диаметър дръжки обувки на 14 см

BGN 106.40

На склад


Модел : HTB-197
Размер : 14 см диаметър на две части
Материал : месинг рафинированная
Цвят : Бронз,
Име : от античния цвете полукръг лека дръжка (дълголетие желания абзац)
Налични цветове : мед, черен, бронз
Описание : първоначалната цена продажната цена на инсталирана цени, включително и монтажни аксесоари
Нашият ангажимент :
На следващия ден бях в магазина, за да купи стока от седем дни от датата на получаване на стоката не износване, износване, свалки обстоятелства, ако има такива, се отнасят до качеството на самия продукт, както и сте искали да има седем дни не е имало причини за връщане моля, свържете се с нас за продажба на обслужване на клиентите, ние ще ви предоставим най-бързо време за връщане или замяна :
1. там, където съм в магазин за продажба на стоки, качеството е гарантирано. Ако получите продукт с проблемите на качество, моля, свържете се с нас, в съответствие с условията, които са били върнати, за да се насладите на безплатно лечение, включително и за превоз до там и обратно, ще има нашата пълна отговорност.
2. нашите всички продукти са взети в натура за себе си, за да те получиха това, което виждат! Приятелско напомняне : продукт е маркиран в съответствие с размери и тегло, моля, внимателно да гледате преди повече!
3. нашите продукти и магазин, защото в същото време продажбите, изменение на запасите са неизбежни, снимани, преди да можете да се свържете със собственика дали стоката. Мебели за дома и довършителни операции на компанията с приятелите териториалната дирекция на нап може да се обадите директно, за да обсъдят подробностите на поръчката! Също така можете да се свържете със собственика, за да научите повече информация за медни тяло!
4. Имаме професионален опит в продажбите на медни фитинги, ние ще се опитаме да отговорим на вашите съмнения и инсталацията на продукта!
5. нашите стоки, като стил, размер, цвят и други проблеми с качеството, не-продукта не сте доволни, могат седем дни без причина да се върне. Върнатите стоки, за да се гарантира липсата на износване, износване, смачкване и човешки фактори или повреди, причинени от неправилна употреба. Освен качеството на самата стока, транспортните разходи всичко, което експрес в магазина ми ще се генерира от физически лица, ще се заплащат от клиента.

Други функции

Тип:
Дръжки На Вратите
Направи си Сам пособия:
Електрически
Модел:
HTB-197
Класификация На Цветя:
Черен месинг, бронз

Подобни оферти