ACT212 12V мотор консумирана от общия автомобилен реле осем фута нов оригинален ACT212
Ново

ACT212 12V мотор консумирана от общия автомобилен реле осем фута нов оригинален ACT212

BGN 20.74

На склад


И това, и друго, моля, обърнете внимание, че "заглавието" този списък, съдържащ различни модели, трябва да ви предложи повече възможности за избор. Наистина, изберете желания модел и оставете съобщение, когато сте проверили pecify кой модел да ви хареса!!!!!!!!!!!!
Като опитен продавач, Ние посвещаваме себе си с предложението на най-добрите продукти и услуги. Ние разбираме, че понякога имате проблеми с покупката си, но както и да е, моля, повярвайте, че ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да сте останали доволни справедлива и обективна обратна връзка е много важно за нашата репутация, и ние ще бъдем много благодарни, ако можете да се свържете с нас, преди да напусне отрицателни/неутрални коментари. Нека заедно решим проблема възможно най-скоро.
гигантски
1. - гаранция от една година .
2. - Ако стоката е дефектна при получаване, то той трябва да бъде в рамките на 7 дни от получаването на за обмен на нов продукт (купувач трябва да върне всички оригинални и неповредени стоки в подходящ за повторна продажба състояние).
3. - ние доставяме безплатно ремонтно обслужване в рамките на една година от покупката в рамките на първия 1 месец ще плаща цена за доставка в едната посока (от нас до места).След 1 месец закупуване на купувача трябва да плати цената за доставка два начина.
4. - След като получим върнати стоки, ние ще изпратим замененные обратно възможно най-скоро.
5. - нашият гигант не се отнася за всички продукти, които физически се намират на необичайни работни условия, или се намират в тях, в резултат на неправилна употреба или неправилна инсталация детайли.
Плащане
1. - и това, и друго, моля, уверете се, че разплащателната сметка е на разположение, преди да направите залог върху стоката.
2. - Всички плащания трябва да бъдат почистени в рамките на 7 дни след получаване на стоката. Ако имате наистина затруднения с изплащането на продукта, моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем да го направите.
3. - Ако имате някакъв специален запитване за подробности на продукта, моля, оставете бележка на вашата поръчка.
Товар
1. - ние можем да кораб продукти по целия свят.
2. - DHL, Fed Ex, TNT, UPS EMS China Post Хонг Post всичко на разположение.
3. - детайл ще бъде изпратен извън с 3 дни след получаване на обезщетение.
4. - и това, и друго, моля, уверете се, че вашия адрес за доставка и телефон за контакт са правилни, когато предлагате продукт.
5. - Можете да следите статуса на продукта на уеб сайта, след като той ще бъде изпратен.
Данъци и такси върху вноса
1. - вносни мита, данъци и други по-рано които се случиха на ваша страна данъци не са включени в цената на стоките. Тези фуражи предоставя на купувача.
2. - и това, и друго, моля уточнете имате страната?Митническо S ще определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, преди да купите.
3. - do потвърди подробна информация за фактурата за доставка. Например, като мук ориз ние трябва да напиша на външен външен или как да се опише стоки и т.н..
Коментари
1. - Тъй като вашата обратна връзка е много важно за нашето развитие, ние искрено ви каним да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване. Много благодаря за отделеното време.
2. - Нашата програма ще ви оставя същата обратна връзка след своя положителен отзив.
3. - и двете, моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална или отрицателна обратна връзка, ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши всички проблеми.
Много ви благодаря за подкрепата, и на добър ви ден!
.

Други функции

търговска марка:
Кизел
Състояние:
НОВО
подаване на напрежение:
Стандарт
Мощност На Разсейване:
Стандарт
Работна Температура:
Стандарт
Номер На Модела:
Стандарт
is_customized:
Yes
Тип:
Стандарт
Приложение:
Стандарт
Пакет:
Стандарт

Подобни оферти

DM0265R DM0265 DIP-8
Ново
DM0265R DM0265 DIP-8
На склад
BGN 2.00
резултат: