Златен калъф за телефон S5 художествена дърворезба выдалбливают делото за Samsung Galaxy S V S5 i9600 пластмасово покритие телефон чанти
Ново

Златен калъф за телефон S5 художествена дърворезба выдалбливают делото за Samsung Galaxy S V S5 i9600 пластмасово покритие телефон чанти

BGN 5.00
BGN 6.38

На склад

Златен калъф за телефон S5 художествена дърворезба выдалбливают делото за Samsung Galaxy S V S5 i9600 пластмасово покритие телефон чанта s
Описание на продукта :
Четене На Купувача
1. За Плащането
Поддържаме следните методи за плащане :
2. За Изпращане
A. Доставка И Предаване На
Ние ще приемат различни канали в съответствие с характеристиките на превоз на товари . Той може да обхваща повече от 200 страни и региони. Ние обещаваме, че всички поръчки ще бъдат издадени в продължение на четири дни. Поради различни канали за проследяване на информацията, време на показване, ще се различават, пощенски колети, обикновено е 1-4 работни дни показват, че Международни куриерски обикновено за 1-2 дни, ако се сблъскате с претоварване, време на проследяване на информацията, на дисплея ще се удължава.
A. На Митницата, И Тарифа
Пощенска пратка обикновено не произвежда тарифи, но митнически правила различни страни, времето за митническо оформяне, ще се различават, моля своевременно проследяване на информация, свържете се с местния пощенски клон, когато е необходимо.
Международни куриерски обикновено се произвежда цени, моля, приемете местните митнически данъчни стандарти, за да се избегне митнически проблеми, които могат да доведат до отнемане или унищожаване на продукта, ако е необходимо, моля, консултирайте се с вашата местна фирма за митническо освобождаване или прехвърляне на информация на местно митническо оформяне. И накрая, пожелавам ви весела пазаруване, много Ви благодаря за подкрепата.
3. Връщане И Политика
Тъй като това е международен транспорт, разходите и времето, разходите са сравнително големи, така че ние отдаваме голямо значение на качеството на продуктите. ние ще проверим строго, ако за всеки случай имам повреден продукт, моля, свържете се с нас. В интерес на вашите, задължително проверете опаковката, преди да подпише, и да ни изпратите снимки. ние ще направим одит в съответствие със специфичните обстоятелства на продуктите, за да ви помогне да реши проблема, ще имате възможността да ползват големи отстъпки.
Ако искате да обменят или връщане на продукта, и продуктът няма никакви щети, просто трябва да плати на обратна доставка, ние ще ви изпратим нов продукт, след като получим продукт.
Благодаря ви за Вашата подкрепа и разбиране.
4. обратна връзка
Ако се чувствате удовлетворени, моля, дайте ни 5-звезден рейтинг, това ще бъде най-голям стимул за нас и за вас, за да създадете най-доброто обслужване.Всяко усилие само за това, за да ви даде най-доброто усещане, придружени с искрени.Голямо благодаря!

Други функции

Търговия На Дребно Опаковка:
ДА
Съвместима Samsung Модел:
Galaxy S5
Дизайн:
Обикновен, Геометричен, Хубава, Лъскава, Бизнес, Абстрактен
Тип:
Наполовина е увита калъф
Функция:
Грязеустойчивый
Размер:
5.1 inch
търговска марка:
Фейсверк
Характеристики:
Артистичен, разсейване на топлината
Съвместим Марка:
Samsung
Съвместима Samsung Модел:
Samsung Galaxy S V S5 i9600
Цвят:
Черен, златист, розов, златист, розов, сребърен
Материал:
Пластмасата Случай Плакировкой
Функция:
Кал-устойчиви, анти -- драскотина
Тип:
Художествени Кухи Корпуса
Характеристика:
Комфорт Handhelp, Ултра-Ярки Цветове
Търговия На Дребно Опаковка:
Има
Цени на едро:
Отстъпка 10% За Над 10 Броя

Подобни оферти