1 инч (вътрешна ширина) бронзови въртящи се скоби Омар и D-образен пръстен
Ново

1 инч (вътрешна ширина) бронзови въртящи се скоби Омар и D-образен пръстен

BGN 107.20

На склад


1 инч (25 мм вътре в широк) Омар въртящи се скоби с бронзов избор
Брой : 100 ротационни скоби
Пръстен 100 D .
Размер На Завъртане Скоби :
Дължина : 1 5/8 инча ( 40 мм )
Вътрешна широчина : 1 инч (25 мм )
Размер Пръстен : D :
Вътрешна широчина : 1 инч (25 мм )
Цвят : бронзов мач и двамата !
Плащане :
1) ние приемаме Alipay, Западното съединение, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ. Плащането ще бъде временно остават , и да не бъде освободена, докато не получите поръчката си и не бъдете доволни от тях.
2) плащането трябва да бъде в рамките на 5 дни от момента на поръчката.
3) Ако не можете да проверите веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и повторете плащания трябва да бъдат завършени в рамките на 5 дни.
Доставка :
1) Всички детайли ще бъдат изпратени в рамките на 2 на работния ден след като вашето обезщетение, е много ясна.
2) Забележка : Въздушна поща стълб кит/един добре разположен парцел точно принадлежи към световната система стълб, която е много по-бавно от специална доставка. Подробности ще пристигне в 7-25 работни дни до световно обикновено. И време на пристигане и зависи от някои фактори, както и от различни области.
3) Ако имате нужда от по-бърза скорост, можете да изберете UPS/FEDEX/DHL/EMS, и моля да ни кажете което едно ще бъде най-подходящи за вас.
4) далечна област може да доведе до допълнителни такси за доставка.
Държава
срок на доставка
Работни дни (с изключение на празници)
5-7
8-15
16-20
21-25
26-30
САЩ
Оферта (стока е пристигнал)
5 .1%
50.1%
29.6%
10.5%
4.7%
Великобритания
Оферта (стока е пристигнал)
9.9%
63.2%
19.1%
3.4%
4.4%
Австралия
Оферта (стока е пристигнал)
21.4%
50.0%
14.3%
7.2%
7.1%
Канада
Оферта (стока е пристигнал)
2.0%
45.1%
31.4%
17.6%
3.9%
Испания
Оферта (стока е пристигнал)
3.5%
25.0%
47.9%
12.9%
10.7%
Бразилия / Русия / Украйна
Оферта (стока е пристигнал)
0.5%
13.1%
43.3%
28.1%
15.0%
Възстановяване И Гарантиране На :
1) Ако детайл дефект, тогава, когато вие получите или не удовлетворяетесь с него, моля возвратите му в рамките на 7 дни за подмяна или пари обратно. Но предмети, трябва да се върне в заводское състояние. Моля, свържете се с нас предварително и проверете обратен адрес, преди да го върне.
2) Ако детайл неполноценн на 3 месеца, тогава ние бяхме в състояние да ви изпратим нова замени безплатно или да предлагат пълно възстановяване, след като получим личност детайл. (с изключение на детайли, повредени и / или злоупотребленные след получаване)
3) Ако детайл неполноценн на 12 месеца, а след това сме в състояние да ви предложи обслужване за смяна, но ще трябва да платите за спешни разходи перевозкы на пратката.
Коментари :
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас. Моля излезте положителен резултат на въздействието и 5 звезди, ако удовлетворяетесь с нашите
стоки и услуги. Ако имате някакви проблеми с нашите детайли или обслуживаниями, моля чувствайте свободни да се свържете ние първо преди да изляза недостатък
Мнения. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.
За нас :
ние сме в нашата собствена фабрика, всички продукти и всички цветя в штоке, може веднага покупка. това е реалната картина, никаква ps. защото ние сме производител, така че ние може да ви осигури най-добрите продукти и на възможно най-ниска цена, ние ще изпратим стоки обявяваме стойност 5 като подарък, това може да се избегне Данък .

Други функции

Цвят:
бронз
Тегло:
16g
Номер На Модела:
PL2324
търговска марка:
Жунсяо
Материал:
Метални
Тип:
кука
Продукт:
Въртящи Се Скоби
Цвят:
бронз
Размер:
1 инч

Подобни оферти