Китай популярна Цена с отстъпка 2000*6000 мм 100A плазмено рязане
Ново

Китай популярна Цена с отстъпка 2000*6000 мм 100A плазмено рязане

BGN 15920.02

На склад


B елегантен и солиден от цялата персепции.
Какво е машина за плазмено рязане на метали с CNC
Машина за рязане плазма, вырезывание плазмата с различни работи газове може да намали разнообразие от метал, но кислородът е трудно да се отсече , специално за цветни метали (неръждаема стомана, алуминий, мед, титан, никел) влияние вырезывания по-добро; мнението важното предимство, че дебелината на вырезывания няма много метал, скорост на вырезывания плазма, специално в нарежете един обикновен лист стомана диоксид, скорост на метода до 5 до 6 времена от вырезывание кислород ,от повърхността на вырезывания правилна, гореща деформация на малка, почти никаква зона на термично въздействие.
Нож за метал плазма КНК Режа нержавеющую стомана, алуминий, мед, титан, никел
Мощност на генератора, плазмен металорежещи станка зависи от дебелината и скоростта на рязане.
Мощност(А)
Дебелина на рязане на въглеродна стомана( мм )
63
6
100
15
160
20
200
30
Как работи машина за плазмено рязане с ЦПУ?
Плазмата се нагрява до много висока температура и силно йонизиран газ, тя се предава на детайла дъга, мощност, висока топлина, така, че заготовката се разтопи и изпуска с образуването на плазмена дъга за рязане на работа.
Въздух под налягане в горелката с помощта на въздушна камера отделят две, т.е. образуването на плазмени газ и помощен газ. Плазмена газова дъга действа като разтопен метал, а като спомагателен газ се охлажда някои части на горелката и издухва разтопен метал.
Основната верига включва контактор, висока устойчивост на изтичане на трифазен захранващ трансформатор, трифазни мостов токоизправител, высокочастотную дуговую цилиндри и предпазни елементи и други компоненти, основна схема и схема за управление в две части. Благодарение на високото съпротива изтичане на хладно мощност на външни характеристики. Схемата за управление е завършването на целия процес на рязане натискане на бутона на превключвателя на горелката :
Предварителна вентилация-захранване на основната верига - висока честота на процеса на дъга за рязане спирка на дъгата.
Хранене на основната верига се контролира от контактором; късо съединение на газ се контролира от електромагнитни клапана; схема за управление управлява високи генератор за запалване на дъгата и спира да работи, след като дъга инсталиран.
Освен това, схемата за управление все още има следната вътрешна функция за заключване : терморегулирующий прекъсвач се задейства, спира да работи.
Част на машина за рязане на метал плазма :
Гаранция за машина за рязане на метал плазма КНК :
1.24 месеца гаранция на цялата машина
2. основните части (с изключение на консумативи и материали)трябва да бъдат променени, безплатно, ако има някакъв проблем по време на гаранционния период.
3. през целия поддръжка безплатно
4.ние ще консумира части на цени на услуги когато имате нужда от подмяна на цялата продължителност на живота.
5. Машината е контролирани и тествани преди доставката, предоставя че машината е префект.
6.нашата държава може да изпрати на вашата компания, за да инсталирате или регулиране при необходимост
Обслужване след продажба на машина за рязане на метал плазма :
1. професионален инженерно-технически персонал. Ние ще ви предоставим разумно и ценни предложения и решения в съответствие с вашите изисквания, инженерна осуществимостью и икономически интерес, и т.н.
2. осигуряване на знания за експлоатация и поддръжка на оборудването,което позволява точно да се грабне характеристики на машината
3.

Други функции

Състояние:
НОВО
Номер На Модела:
LXP2060
търговска марка:
UNICHCNC
CNC или не:
CNC
работна площ:
2000*6000 мм
плазмена мощност:
100А
Дебелина На Рязане:
0,1-15 мм
Работно Напрежение:
380v трифазно

Подобни оферти