Нов 315 mhz фиксиран код гараж врати, дистанционно управление на далечни разстояния RF безжичен презентатор
Ново

Нов 315 mhz фиксиран код гараж врати, дистанционно управление на далечни разстояния RF безжичен презентатор

BGN 7.00
BGN 7.20

На склад


Скъпи приятели, благодарим ви за вашата поръчка!
Ако поръчката е под $5 или по-малко, ние ще ви дадем организира China Post Ordinary Small Packet Plus .
Канал само осигурява китайски период поща, публикуване, изпращане, планират да имат информация, като навигация, Alibaba плосък network rules approved use the logistics channels!
Ако поръчката е над > $5, ние ще ви дадем организира китайска поща препоръчана въздушна поща.
Канал предоставя на "пощенска регистрирани фирми парцел" за да се осигури вътрешна и пощенска изпращане, изпращане, плащане навигация за такава информация, като дестинация. Одобрените правила фиксирана мрежа на Alibaba използват логистични канали!
Нов 315mhzgarage вратата дистанционно управление Long Range RF Wireless Presenter опаковъчен лист : 1 X RF дистанционно управление (не включва батерия) 1x стентове
(Моля, изберете вградена антена или външна антена) въвеждането на продукта : 1 работно напрежение : DC 12 V 2 Източник на захранване : една батерия 23 A / 12 V 3 работен ток : ≤ 10m A 4 мощност на излъчване : ≤ 10 Mw 5 временна резистор : 4,7 м 6 режим модулация : ASK (амплитудная модулация) 7 работна честота :
315 mhz 8 диапазон на предаване : 1000 м (това е теоретично разстояние в открито поле) 9 тип на кодера : фиксиран код PT2260 10 размер : 90×40×16 мм, 11 нето Тегло : 30 грама на дистанционно приложение : 1 мотоциклет, автомобилна аларма продукт 2 продукт за домашно сигурност 3 дистанционно управление гараж / врати, дистанционно управление на плъзгаща се врата, дистанционно управление на осветлението и други области на 4 промишленото управление на спирачката
Плащането има множество начини на плащане,условия на плащане са разрешени с помощта на Набирателни, Visa, Master Card, Moneybookers, Western Union, банков превод и др. Можете да изберете най-удобния за вас метод. За да защитите вашите интереси, плащането ще бъде временно остават и не ще бъдат освободени ни, докато не получите поръчката си и не бъдете доволни от тях. ако не знаете как да се плати пари, моля, вижте това link : help..com/payment_method.html за доставката на 1 Обикновено ние изпращаме пакет в рамките на 1-3 работни дни. 2 Време за пътуване : транзитно време варира в зависимост от различни методи на доставка. Гаранция и политика на връщане 1 всички стоки се предлага с основна гаранция за продавачи на 3 месеца,ако стоката е дефектна в продължение на 3 месеца, ние ще ви предложим замяна без допълнително зарядно устройство (включително такса за доставка)след получаване на дефектните стоки. 2 Ако детайл личност след 3 месеца, купувачите все още могат да го изпратите обратно,ние ще се свържем с доставчици или производителя гаранция.Купувачите може да се наложи да плати цената за доставка за повторно изпращане на замененного на стоките. 3 Ако искате да обменят получените стоки, трябва да се свържете с нас в рамките на 3 дни от момента на получаване на поръчката. И ще трябва да заплати допълнителни разходи за доставка и върнати стоки, трябва да се съхраняват в първоначалното им състояние. Обратната връзка, тъй като вашата обратна връзка е много важно за развитието на нашия бизнес, ние искрено се радваме да ви напусне 5-звезден и положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване.

Други функции

Номер На Модела:
433
Пакет:
ДА
Канал:
4
Честота:
315 mhz
Безжична Връзка:
RF
Воспользуйся:
Универсален
Работно напрежение:
DC 12V
Тип Энкодера:
Фиксиран код PT2260
Режим На Модулация:
ASK (амплитудная модулация)
Предаване на разстояние:
1000 м (това е теоретично разстояние в открито поле)
източник на захранване:
Една батерия 23A / 12V

Подобни оферти