Bluetooth 4.0 Tda7379 стерео аудио усилвател на мощност дъска Krc-86b Bluetooth модул усилвател модул
Ново

Bluetooth 4.0 Tda7379 стерео аудио усилвател на мощност дъска Krc-86b Bluetooth модул усилвател модул

BGN 24.00

На склад


TDA7379 стерео аудио усилвател на мощност с модул Bluetooth KRC-86 B усилвател модул
Чип за обработка на звука : TDA739 модул Bluetooth : KRC-86 B PMPO : 35 W + 35 W номинална изходна мощност : 30 W+30 W устойчивост на натоварване : 4ohm-8ohm източник на захранване : 8 V-18 V (за предпочитане 15 VDC) размер : 50x50x28mm
DIY a bluetooth car amplifier можете да се насладите на любимата си музика чрез bluetooth с вашия мобилен телефон, таблет..
1 X комплект усилвател с модул bluetooth
Моля, обърнете внимание :
Ние приемаме само плащания Pay съкровище, ако не, моля, използвайте вашата лична плащане с кредитна карта. Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с мен (електронна поща) Когато получим вашето плащане, ние ще ви помогнем да организирате доставка в рамките на 2 РАБОТНИ дни. (Почивните дни и официалните празници не са прекъснати)
Всички пратки се изпращат чрез китайска поща.Може да се предоставят следните два режима на доставка въздушна поща отнема около 15-25 дни(отдалечени райони се нуждаят от повече време за транспортиране на стоки )
EMS (Експресна Поща) : това отнема около 7-14 дни(EMS повечето страни тарифа безплатно, специални обстоятелства също могат да се изискват за плащане на мита)
DHL това отнема около 3-7 дни (DHL стареене бързо ) купувачът трябва да очаквате да платите всяка сума, събирана от правителството на държавата на участника в търга; това включва, но не се ограничава до сборове и данъци
Разходите за доставка и обработка на товара не подлежи на връщане.
Ако не сте получили стоката в рамките на 2 месеца, ние ще ви възстановим парите. Моля, проверете вашите стоки, когато те бъдат получени(Русия / Бразилия се нуждае от повече време , за да потвърди получаването, на 90 дни от получаване на нормалното време)
След като получите продукт с удовлетворение, моля, пишете ни на положителните отзиви и 5-звезден DSR. Благодарим ви!
Контакти :
* Ако имате някакво запитване,моля не се колебайте да се свържете към нас за първи път, ние ще ви помогнем и ще решим проблема ви в рамките на 24 часа.
* На всички имейли ще бъде отговорено в рамките на 1 работен ден. Ако не получите нашия отговор, моля, моля изпратете отново вашата електронна поща и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.
* Гаранционни услуги са предназначени само за подмяна на всеки проблем, моля, моля пишете ни на първо място, ние ще вземем вашите съвети & заявка.
Плащане :
1. ние можем да приемем, т/Т, Набирателни и Западното връзка и паричен превод,най-добрият начин веднага онлайн компенсация, можете да изберете. Ако искате други условия на плащане, моля, уведомете ни, по-рано, когато поръчвате.
Ако сте си купили имам няколко теми, можете да ми изпратите едно плащане за всички стоки, а не да плащат за тях поотделно. Когато натиснете бутона pay now, системата автоматично ще определи, дали има и други елементи, които сте закупили от нас, и ги обединява, за вашето мнение.
2. пълното заплащане трябва да бъде направено в рамките на 7 дни след подаване на поръчката, в противен случай резервацията ще е невалиден или отменен система.
3. уверете се,че сте попълнили цялата подробна информация,като лице за контакт, адрес, пощенски код и телефонен номер при попълване на вашата информация за купувача.
Доставка :
1. Ако плащането не е на разположение, вашата поръчка ще бъде затворена автоматично.
2. продавачът е отговорен за всички застраховки ,проблеми и вреди, които са причинени от услугата доставка на такива инциденти, закъснения или други въпроси. Освен това, купувачът трябва да носи отговорност за всички данъци и/или такси, събирани в тяхната страна.

Други функции

Пакет:
ДА
Номер На Модела:
TDA7379
Максимална Мощност На Канал:
45 W
търговска марка:
ТЯНЬКООЛКЕЙ
Канали:
2 (2.0)
Тип:
Домашен Усилвател

Подобни оферти