ФЖС!ecouvillons Organisateur boite de coton Boite de bijoux Acrylique Boite a cosmetique
Ново

ФЖС!ecouvillons Organisateur boite de coton Boite de bijoux Acrylique Boite a cosmetique

BGN 7.84

На склад


ecouvillons Organisateur boite de coton Boite de bijoux Acrylique Boite a cosmetique Flambant neuf et de haute qualite La rose et "мотиф" papillon air tres bien de. Ainsi, vous pouvez enregistrer des tampons de coton cosmetiques. Оу comme decoration dans votre maison, il est egalement approprie. Absolument une grande marchandises! Ne manquez pas!
Доставка
Ние ще изпратим подробности за въздушна поща стълб Кит за световно с проследяване номер. обикновено смогите постигане на по-голяма част от страните в рамките на 39-60 работни дни. Но времето за доставка зависи от дестинацията и други фабрики., той може да издържи до 60 работни дни . правилно, за да открие местонахождението на митниците преградите или други причини. Моля, разберете, че ситуацията във вашата страна, ние не можем да контролираме. разбира се, ние ще направим всичко възможно, за да ускори събитията в нашата страна. Ако всяка проследяване на информация снимки на своя пакет е необходимо път ще се свърже ние.
Плащане
EMS. DHL, Въздушна поща букви стълб Кит и така нататък, достъпни за вас.
И, моля, уверете се, че цялата подробна информация за вас(пълно име, адрес или код ) е вярна.
Несъответствие на цветя
Моля, разберете, че несъответствие на цвета не може да се избегне, между изображението и реалния продукт се дължи на много причини, като например светлина по време на снимка, различни екрани и други. Благодаря ви за Вашата подкрепа и разбиране.
Коментари
Вашето удовлетворение и положителни коментари са важни за нас. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги. Ние ще оставим положителен отзив за вас, което е толкова важно за вас. Класирането на профила ви също ще расте, и тогава ще можете да получите по-голяма отстъпка в бъдещата покупка на този сайт. Ние сме винаги тук, за вас, за да реши всички проблеми. Благодаря ви за разбирането.

Други функции

Материал:
Плат
Стил:
Модерен
Характеристика:
Съхраняват
Номер На Модела:
SZ-FJS-I025851
Форма:
Площ
Тип:
Кутии За Съхранение И Бункери
търговска марка:
Дезоксиген
Продукт:
осметическая кутия за съхранение
Техника:
Друго
Сваляне:
Друго
Воспользуйся:
козметичен
Спецификация:
18 x 10.6 x 10 cm

Подобни оферти