3x 6m ръчно рисувани Tye-Die Muslin custom background studio сватбена фон, снимка фонове за фото студио F5014
Ново

3x 6m ръчно рисувани Tye-Die Muslin custom background studio сватбена фон, снимка фонове за фото студио F5014

BGN 122.00
BGN 128.00

На склад

Добре дошли в магазина на снимки FOTOKEEN, в продажба има много различни стилове на фотографска техника!!!!!!!!!
3x 6m 100% ръчно рисувани Tye-Die Muslin custom background studio сватбена фон, снимка фонове за фото студио F5014
Функция : произведен от траен муслинового материал размер : (могат да бъдат персонализирани ) 100% памук, за да абсорбира светлина и да помогнат за премахване отразява напълно безпроблемно; е изработен от едно парче материал машинно пране; нека 5-8% за свиване на ламарина по краищата, за да се предотврати сълзи лек, лесно се сгъва разнообразие от възможности за йо
Опаковка : всеки px В ПП bag Specialy, имаме много размери, както е показано по-долу, моля оставете съобщение, когато ви трябва .
Ние имаме много и много дизайни тук(проверете , както е показано по-долу), ако имате интерес към някое от тях , просто се свържете с нас, какъв модел ви е нужна, когато правите поръчка ,тогава ние можем да ги направят в съответствие с вашата заявка :
Специална конструкция :
Повече цветове за избор :
Топло внимание : 1, защото всеки фон е изобразен ръчно, така че цветовете и изображението може да се различават леко от раздел, както е показано в галерията с изображения. 2, Цвета на фона може леко стереться по време на употреба в резултат на процеса на ръчно рисувани. 3.за неравни фонове с размери 10х20 сантиметра в повечето случаи върху картинката изобразява в горната половина на заден план. Останалата част от фона - това е капка на пода, боядисани в същия разход на цвят, като останалата част от фона.

Други функции

Размер (мм):
3х4м, 3х5м, 3х6м
Материал:
Муселин
Пакет:
ДА
Стил:
Стар Майстор
търговска марка:
ФОТОКИН
Номер На Модела:
F5014
Тип:
Тай-умри фон
Размер:
Смогите да бъде индивидуално
Тип:
тай умира муслиновый фон

Подобни оферти