SR7-2G AVR за един генератор на променлив ток Mecc Alte
Ново

SR7-2G AVR за един генератор на променлив ток Mecc Alte

BGN 128.00
BGN 160.00

На склад


Като професионален доставчик на генератор AVR в Китай, Higo™ се фокусира върху предлагането на пълна гама от части генератори, включително : алтернатор AVR, японски генератор AVR, дизелов генератор AVR , бензинов генератор AVR, детайли генератор на променлив ток, цифрови детайли генератор, детайли дизел генератор , детайли бензинов генератор , детайли бензиновата моторен трион, ние си сътрудничим с няколко производители на части генератори от Чунцина, Jiangsu, Фуцзяня, Шанхай, Чжэцзяна и т.н.
Ние предлагаме висококачествени и евтини части за генератори на HONDA Генератор, SAWAFUJI Генератор, ELEMAX Генератор, YAMAHA Генератор, Робин Generator , Генератор Kipor , Ognian Генератор , Yanmar Генератор , LIFAN Генератор , ZONGSHEN Generator, Генератор Loncin . Като 168 F 170 F 173 F 188 F 190 F EF2600 EF6600 EY20 EY28 178 F 186 F генератори детайли широко се продават във всички 50 държави.
SR7-2 G алтернатор Meccalte AVR
Meccalte SR7-2 G AVR (GEAVRSR7, SDMO 33043237 или 330430237)
Регулатор на напрежение тип SR-7 представлява усъвършенстван електронен 5-амперный регулатор, който осигурява отлична работа на генератори на променлив ток по време на работа и по време на старта. Регулатор е оборудван с цялостна система за защита от условията на експлоатация, които могат да бъдат опасни за машината. Регулатор SR-7 е подходящ за използване от всички генератори на mecc Alte и е стандартен източник на храна за ученици мощност по-ниска от 85 kva, както трифазни, така и еднофазни.
ПОДДРЪЖКА НА ТЕХНОЛОГИЯТА ЯМАДА В ЦЕЛИЯ СВЯТ
Ние доставяме AVR най-доброто качество за нашите клиенти.
Най-добрите резервни части за генератори от Китай, решение за подробности генератори от YAMADA
Най-добрият генератор на AVR от Китай, решение генератор AVR от YAMADA
Ако искате да закупите по-големи количества генератор AVR, моля, свържете се с нас на trademanager и да ви даде повече отстъпки. Treanager : cn1000748810 ******************************************************************************************
Допълнителни Такси :
Ние ще изпратим на вашия продукт в рамките на 3-5 работни дни след извършване на плащането . Ако има някакви вносни мита или данъци,това е отговорност на купувача.
Доставка :
Кораб EMS (China Express), TNT, UPS,DHL,Fedex, необходимостта от 3-5 работни дни. Ако имате някакви проблеми, или трябва,след това plz не се колебайте да се свържете аз.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.
Гаранция И Политика На Връщане :
Този продукт е наличен гаранция 1 година.Ако продуктът е повреден при правилна употреба в съответствие с инструкциите за експлоатация в рамките на гаранционния срок, моля свържете се с нас, за да получите инструкции за транспорт и да го изпратите обратно за вашите транспортни разходи.
Оценка и проучване на 7 дни приемат публикувани след получаване на вашата върната детайл.Чисто нов блок замяна ще ви бъде изпратен по нашите цени за доставка, ако той отговаря на нашите изисквания гаранционен.

Други функции

is_customized:
Yes
Номер На Модела:
SR7-2G
Място на произход на стоките:
Fujian, Китай
Име На Търговската Марка:
YAMADA,Mecc Alte

Подобни оферти