1Set=5Pcs, устойчиви на мини-червило или сенки за очи пет цвята / комплект 1. 2gx5 долива се до марката HengFang #9038-H6526
Ново

1Set=5Pcs, устойчиви на мини-червило или сенки за очи пет цвята / комплект 1. 2gx5 долива се до марката HengFang 9038-H6526

BGN 7.18

На склад

Описание на продукта
F eatures : съвсем нов & Highquality. Портативен размер, лесен за носене. Подходящи за професионална употреба или за използване в домашни условия. Въвеждането на продукта : тип на продукта : комплект грим цвят : 7 цвята ефект : дълъг нето Тегло : 1. 2g X5 искате да бъдете талант на грим? Ако това имате, то ще се сбъдне. Това е абсолютно безопасно за вас, за да ги използват.
Моля, обърнете внимание, че поради светлинния ефект и цвят на компютъра реалните цветове могат да се различават малко от изображението. Съдържание На Пакета :
Комплект Грим* 1 Комплект
1. поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента. Ние ви гарантираме абсолютно същия стил, както е показано на снимката, но не гарантираме, че стоките ще седне на вас точно като на модела. Благодарим ви!
2. Моля, изчакайте 1-2 см, различно от ръчно измерване, благодаря!
1. най-добрият начин-това е директна онлайн плащане, което можете да изберете сами. Ако искате други условия на плащане, моля, уведомете ни, по-рано, когато поръчвате.
2. пълното заплащане трябва да бъде направено в рамките на 7 дни след подаване на поръчката, в противен случай резервацията ще е невалиден или отменен система.
3.уверете се,че сте попълнили цялата подробна информация,като лице за контакт, адрес, пощенски код и телефонен номер при попълване на информацията за вашия купувача.
1. ние безплатно превоз въздушна поща стълб кит, постигаме по-голямата част от страните вътре 3560 работни дни.
2. цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.
3.ние ще ви изпратим стоката в срок от 7 работни дни, след потвърждение, пълно плащане. Ако плащането не бъде на разположение, вашата поръчка ще бъде затворена автоматично.
4. купувачът е отговорен за всяко застрахователно дело ,проблеми и вреди, които са причинени от услугата доставка на такива инциденти, закъснения или други въпроси. Освен това, купувачът трябва да носи отговорност за всички данъци и/или такси, събирани в тяхната страна. И стоките, които ще бъдат обозначени като " подарък "или" модел " за лесно митнически и по-малка заплата. (ако искате да декларират стоки, както е другото име на стоката или да посочите стойност за митниците, моля, уведомете ни, при извършване на поръчката)
1. Всички продукти са тествани преди да изпратите, така че, ако не сте доволни от покупката си, можете да разменяте стоки в рамките на една седмица, и вие трябва да се свържете с нас в рамките на 24 часа от датата на вашата покупка .
2. разходите за доставка и обработка не подлежи на връщане, и клиентът трябва да носи отговорност за всички разходи по връщане и повторно изпращане.
3.всички върнати детайли трябва да бъдат в своите първоначални условия, включително кутия и аксесоари. Направени от хора дефекти не са гарантирани, като счупени, надраскани и така нататък.
4.за всякакви подробности,моля изпратете EMS или местна поща, когато изпратете обратно.
1. ранното потвърждение на купувача ще бъде високо оценена при получаване на стоката.
2. тъй като вашата обратна връзка е много важно за развитието на нашия бизнес, ние искрено ви каним да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване. Това отнема само 1 минута,но тази 1 минута има за нас е изключително важно значение.
3. моля, свържете се с нас преди да спорите или напускане на всяка отрицателна или неутрална обратна връзка.

Други функции

Тип:
Комплект Козметика
Брой:
1 комплект
НЕТНО ТЕГЛО:
1.2gX5
Съставка:
сигурен
Номер На Модела:
9038 9068 H6526
търговска марка:
хэнфан

Подобни оферти