Регулируема серво лоста жаден управителните пръчки лоста M3 резба 2,5 mm Отвор 42-52 мм дължина на за RC кола подобрени детайли Hop-Up HSP
Ново

Регулируема серво лоста жаден управителните пръчки лоста M3 резба 2,5 mm Отвор 42-52 мм дължина на за RC кола подобрени детайли Hop-Up HSP

BGN 14.00
BGN 18.40

На склад


Добре дошли в RCAWD име на продукта : Серво Линк търговска марка : RCAWD за тип превозно средство : автомобил, приложими RC автомобили : бъги чудовище камион кратък курс верижен и т.н. Мащаб : не се прилага материал : изработени сплав на алуминий за кола марка : всяка марка ( AXIAL FS HIMOTO HSP TAMIYA TRAXXAS WL Toys HPI Redcat ) източник на гориво : електрически пол : момчета и момичета цвят : лилаво, синьо сребърен златен пакет брой : 2 елемента ( чифт )
Описание : дупката топка на главата в рамките на м2. 5/2. 5 мм, резба м3 / 3мм, нарязани на дължина от 42-52мм
____________________________________________________________________________________________________________________________
За продуктите, за цвят : метални изделия бяха боядисани обработка на anodic окисление. Понякога цвят ще се различават малко, като обработка на anodic окисление . Надявам се, знаете това, преди поръчка. За царапине : защото металът е много лесно да се надраска. Метални изделия може да има някои дефекти на повърхността, като например драскотини. Ние се надяваме на вашето разбиране. За различни групов процес : може би, всеки групов процес ще бъде малко по-различно от външен вид, това не оказва влияние върху работата на продуктите. Надявам се, знаете това, преди поръчка.
За адреса на доставка е 1. Моля, потвърдете правилния адрес преди да поръчате . Ако искате да промените адреса си, след поръчката, моля, отменете и имайте нова поръчка с правилния адрес . 2. моля предложете адрес на английски език. Адрес анальгетической система не ще бъде изпратен на фирма за превоз на товари . И тази поръчка, може да бъде отменен .
Ali Express Премия За Доставка До Руския Купувача 1. Името на получателя mush да бъде на името на паспорт. 2. Значение на месеца трябва да бъде от 1000 евро и тегло трябва да бъде от 31кг . Или ще трябва да се плащат данъци . 3. количество на продукта в същия размер или цвят , не трябва да бъде повече от 5 КОМПЮТЪРА . Или ще трябва да се плащат данъци . 4 .след доставка, carrier ще ви помоля да предложи номер на паспорта , име на паспорта и дата на издаване на паспорта. И ще трябва да подпишат лицензионно споразумение за митническо дизайна онлайн.
Свържете се с нас, за да се върнете в рамките на 15 дни, ако не получите и след 60 дни за доставка. Оферта проследяване номер на който е проследяване на информация . Возмущайтесь, ако продукт, ще бъдат разбити в доставката.

Други функции

Воспользуйся:
Превозни Средства Са И Играчки С Дистанционно Управление
Атрибути пълно с:
Корпуса/Шасито/Крило/Корона
За Тип Превозно Средство:
Автомобили
RC Parts & Ркц:
Конектори / Публикуване
Номер На Модела:
D10204B
търговска марка:
RCAWD
Актуализация На Части / Аксесоари:
Следящее Връзка
Материал:
Изработени Сплав Алуминий
Принадлежности За Инструменти:
Следящее Връзка
Периферни Устройства За Дистанционно Управление/Устройства:
Следящее Връзка
Име на продукта:
Следящее Връзка
За Кола Вид На Автомобила:
Бъги чудовище камион кратък курс верижен и т.н.
Източник На Гориво:
Електрически
Брой В Пакет. :
2 елемента ( чифт )
Цвят:
Лилаво, Синьо, Сребристо Златни

Подобни оферти