12шт кръгла точка серия от изкуствена кожа на миеща мечка пискюл 10см пискюл неправилни цветови комбинации медальон бижута и аксесоари занаяти
Ново

12шт кръгла точка серия от изкуствена кожа на миеща мечка пискюл 10см пискюл неправилни цветови комбинации медальон бижута и аксесоари занаяти

BGN 19.00
BGN 24.93

На склад


Защото той се състои от случайни цветни случайни комбинации, така че всеки цвят е различен, но той е подобен. Ако трябва да изберете цвят, моля, уведомете ни. Ние ще подберем за вас най-скоро. Ако не изберете цвят, ние ще изпратим стоката на случаен принцип.
УДОВЛЕТВОРЕНОСТ НА КЛИЕНТА
Моля, незабавно се свържете с нас, ако имате някакви въпроси или притеснения преди или след извършване на покупката. Ние неуморно се стремим към това, да сте останали доволни на 100% .
Плащане
Има много начини за плащане, са на разположение на .com като Visa, кредитни карти, банкови преводи в реално време, самостоятелни плащания (банков превод и Western Union). Можете да изберете най-удобния за вас метод. За да защитите вашите интереси, плащането ще бъде временно остават и не ще бъдат освободени ни, докато не получите поръчката си и не бъдете доволни от тях.
Доставка
1). Цена за доставка : натиснете раздела доставка и плащане, на страницата с информация за продукта и ще видите детайли за доставка. Можете да изчислите цената на доставката, като въведете необходимата информация.
2). Време за пътуване : транзитно време варира в зависимост от различни методи на доставка.
3). Времето за обработка на стоката : време за обработка на конкретна поръчка зависи от вида на продукта и състоянието на запасите. По принцип, времето за обработка може да бъде от 2 до 5 работни дни.
Правила за връщане.
Ако искате да обменят получените стоки, трябва да се свържете с нас в рамките на 7 дни от получаването на вашата поръчка. И ще трябва да заплати допълнителни разходи за доставка и върнати стоки, трябва да се съхраняват в първоначалното им състояние.
Коментари
Тъй като вашето мнение е много важно за развитието на нашия бизнес, ние искрено желание да оставите положителен коментар, ако сте доволни от нашите стоки и услуги. Това ще ви отнеме само минута. Благодарим ви!

Други функции

Тип Елемент:
бижута находки
Характеристики На Продукта:
pom pom pompon
Височина На Продукта:
10cm
търговска марка:
Fuyier
Дължина На Продукта:
10cm
Широчина На Елемента:
10cm
Диаметъра На Продукта:
10cm
Тегло На Продукта:
10g
Тип Бижута Находки:
Pendant
Материал:
Изкуствена Кожа
Цвят:
Червен зелен жълт черен син бял розов purple и т.н.
Тегло:
6g
Произведено за:
ключодържател чанта верига капка обици телефон ключодържател кутията ...
Материал:
Изкуствена кожа , изкуствена кожа на миеща мечка, кожа с дълга коса
Цвят:
Неправилни Цветови Комбинации
начин на доставка:
Случаен
Пакет:
Торба OPP
изберете цвят:
Да, Цветово Сходство
Размер:
10 cm

Подобни оферти