Neewer триъгълник Стенен монтаж Стрела лост за фото студио видео светлинни ефекти светлини Монолайты софтбоксы чадъри, рефлектори
Ново

Neewer триъгълник Стенен монтаж Стрела лост за фото студио видео светлинни ефекти светлини Монолайты софтбоксы чадъри, рефлектори

BGN 65.00
BGN 68.91

На склад


-************-
1.Официален магазин Neewer е единственият оторизиран продавач на Neewer в .
2. Всички продукти се предлагат с безплатни услуги за доставка, отслеживающим номер за проследяване.
3.моля добавете нашия магазин в любимите си магазини, тъй като в този магазин от време на време ще се появяват нови допълнения и големи промоции.
4.Всички продукти Neewer от нашия магазин ще осигури гаранция 2 месеца, моля, не се колебайте да се купуват!
5.Всички продукти в този магазин имат запас на САЩ и състав на обединеното кралство , ако това е необходимо, моля, свържете се с центъра за поддръжка на клиенти, преди да направите покупката.
6.Ние сме отворени за предложения и идеи за всичко останало, ако има проблеми , след като сте получили пакет , моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти, ние ще се погрижим за вас възможно най-скоро. Ако няма история връзка, просто отрицателна обратна връзка, ние не помогнем за решаване на проблеми сервизно обслужване. И вие никога няма да можете да си купите някакви продукти в този магазин.
Безплатна доставка
Neewer Triangle Wall Mounting Бум Arm for Photography Studio Video Strobe Lights Monolights Softboxes чадъри, рефлектори, на 180 градуса гъвкаво въртене, максимална дължина 49 см / 125 см (черно) маркер точка на тази стенен монтаж лостът на стрелката е идеален за подпомагане на фотооборудования, като студийни видео светлинни ефекти светлини, монолайты, софтбоксы, чадъри, рефлектори Регулируема дължина, за да отговарят на вашите нужди : Той може да бъде закрепен върху твърда стена, и дължината му се регулира, на труда до 49,2 инча/125 см идва с 4 части терморегулиращи винтове, помощ за укрепване на лоста на стрелката на стената е много здраво; триъгълен дизайн : по-стабилна и надеждна лоста на стрелката може да се върти на 180 градуса, така че можете да синхронно регулиране на неговия ъгъл и височина Описание : Този стенен монтаж лостът на стрелката е идеален за подпомагане на фотографско оборудване, като студийни видеостро-фенери, монолайты, софтбоксы, чадъри и рефлектори. Той може да бъде закрепен на здрава стена, а дължината му се регулира до 49,2 инча/125 сантиметра. Лоста на стрелката може да се завърта на 180 градуса, така че можете да синхронно регулиране на неговия ъгъл и височина. Идва с 4-ма расширительными винтове, помага да се засилят стрела в стената е много издръжлив. Технически характеристики : Максимална дължина : 49,2 инча / 125 см Материал : алуминиева сплав цвят : черно съдържание на пакета : 1 X стенен монтаж лостът на стрелката 4 x разширителния винт Забележка : този лост на стрелата трябва да бъде определен в твърда стена и монолайт на снимката не е включена * * * снимки :

Други функции

Пакет:
ДА
търговска марка:
Niver
Номер На Модела:
10089707

Подобни оферти