оригинален нов принтер, печатаща глава за Epson R380 R390 R360 R260 R265 R270 R1500w печатаща глава за продажба
Ново

оригинален нов принтер, печатаща глава за Epson R380 R390 R360 R260 R265 R270 R1500w печатаща глава за продажба

BGN 230.16

На склад


Моля, оставете съобщение след поръчка . Какъв е вашият модел принтер ? Стойността по подразбиране за Epson R380, Ако ще ви трябва много на поръчката. Моля, свържете се с нас. Ние ще ви дадем по-добра цена.
Доставка по подразбиране - Въздушна поща стълб на кит. - Нормалното време за пристигане е 15~60 дни. Моля, свържете се с нас, ако имате нужда от друг начин на доставка.
100% оригинални нови. Са преминали през строгите ни изисквания за изпитване, преди да организираме доставка.
Ние приемаме само Али-Пей тук. Ако трябва да поръчате голямо количество, моля свържете се с нас по пощата, ние ще ви дадем най-добрата отстъпка. Вносни мита, данъци и такси са отговорност на купувача. Нашият метод на доставка-безплатна доставка въздушна поща стълб кит, време на пристигане е 15~60 дни , някои далечни страни се нуждаят от повече от 60 дни, продавачът не носи отговорност за срок на доставка, тя се предоставя на превозвача, с изключение на празнични дни, и може да варира в зависимост от пакета и дестинацията. Ако доставката се забави или стоки, повредени по начин,моля пишете ни. Ако имате нужда от друг начин на доставка, моля, свържете се с нас,ние можем да дадем следния начин на доставка : DHL,EMS,UPS,TNT,FEDEX. Моля, оставете съобщение, за да ни каже, колко за разходите се декларира, ако купувачът не пита, за да се гарантира, че купувачът ще получи поръчка без данъци при внос, ще я обяви като "подарък" с по-ниска цена. Тази по-ниска цена не се отразява на общата цена, която ще платите, или пазарна стойност на продукта и не може да се прилага към държавите от различните тарифни правила. Всички вносни такси или такси са отговорност на купувача. Ние ще изпратим на стоки в рамките на 2-3 дни след получаване на плащането. За бърза и сигурна доставка изпращаме поръчки само по адрес на доставка, който сте потвърдили с помощта на Набирателни. Моля, посочете точния адрес и телефон за контакт.
Ние обещаваме, че всички продукти ще бъдат проверявани, преди да изпратите! Купувачът може да върнете продукта в оригиналната опаковка в рамките на 5 дни от получаването, Ако не сте доволни от него/, ние ще ви върнем парите или ще замени в рамките на 2-3 работни дни след получаване на стоката. Ако продуктът не е описан, тъй като ние обещаваме, можете да се свържете с нас, за да си върне парите или да обменят най-подходящия за вас. Продукти лесно да се повреди по време на транспортиране, така че, моля, отворете и проверете кутията и продукта, когато получавате стоката, ако полето е разрушен до друга форма, моля, направете снимка и доказателства за повредени кутии, а след това поиска делото да потвърди ситуацията. По този начин, когато ще можете да ми дадете доказателство си, ние не можем да судоходную компания компенсира ни щети. Това е важно и ще защитим нашите печалби. ако продуктите не са работили, когато сте ги получили, причините може да са много. Моля свържете се с нас , ние ще се опитаме да разреши проблема ,ако искате да превозва си назад, тогава ние не ответствены за връщане на такси перевозкы на пратката. Но ние ще ви изпратим още един за безплатна доставка въздушна поща China post, когато получим проблем продукт.
Удовлетворението на клиентите е много важно за нас. Моля, не оставяйте никакви неутрални или отрицателни мнения, преди да се свържете с нас .отрицателна обратна връзка не е най-добрият начин за решаване на всеки проблем. Ние можем да работим заедно, за да разрешат всеки спор. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какъв ще е този допълнителен данък до началото на търга или покупка.

Други функции

търговска марка:
GZLSPART
Тип:
Друго

Подобни оферти