Прием клип в събирането за HP CM1312 CM2320 CP2025 CP1215 CP1515 CP1518 CM1415 CP1525 CC430-67901 RM1-4425 RM1-8765 RM1-4426
Ново

Прием клип в събирането за HP CM1312 CM2320 CP2025 CP1215 CP1515 CP1518 CM1415 CP1525 CC430-67901 RM1-4425 RM1-8765 RM1-4426

BGN 8.42

На склад

Гаранционно обслужване : купувачите на ЕС, моля, обърнете внимание : поради спецификата на аксесоари за принтери и компютърни аксесоари, всички продукти, които се продават в този магазин, не се прилагат "двухлетнее гаранционното обслужване на стоки, необходимото законодателство на ЕС". Продукт на печатащата глава може да бъде разменен в рамките на 7 дни след получаване на пакет, гаранция на други храни в продължение на 3 месеца, дефекти на повърхността на продукта следва да предостави на видео отварянето на пакета. По-горе решение, ако купувачите не се приемат,моля не купувайте, моля, разбиране! Държави-членки на ЕС-Финландия, Швеция, обединеното Кралство, Белгия, България, Чешка Република, Дания, Германия, Естония, Ирландия, Гърция, Испания, Франция, холандия, Хърватска, Италия, Кипър, Латвия, Литва, Люксембург, Унгария, Малта, Холандия, Австрия, Полша, Португалия, Румъния, Словения, Словакия.
Състоянието на продукт : съвместим нов.
ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА
Моля, да ни кажете номера на модела на вашата машина, ще ви изпратим всяка една от тях при поръчка без съобщения.
След инсатляции, ако продуктът не работи, моля, изпратете видео, за да проверите стъпки за настройка от началото до края", моля покажете видео на стока с тъмно син цвят на оригиналната лента "SWZNPART", ако стоката е без лента с логото на него, моля,не подписвайте пакет,ако не можете да получите пакет за себе си или да го получите своя приятел. Моля, направете поръчката само след като приемете тази опозицията, моля, нека се знае, преди да направите поръчка, ако не може да се вземат решения.
Ако детайл не може да работи, моля, нека да знаем вашата грешка машини предишната, ние ще ви помогнем да разрешите проблем,ние признаваем возвратите детайл обратно към нас,и поискайте да си купите возвращенную цена перевозкы на пратката към банкова сметка на купувачите, след като получите продукта и опитайте,когато получим точка,го изпитаме и пошлем видео и ако продуктът работи,а след това клиентът ще заплати возвращенную цена перевозкы на пратката,надеждата добросердечно известие за това и направете поръчка само след като приемете това разрешение.
Ако стоката е повредена при получаване, моля, не подписвайте пакет, или направете снимка на продукт и поискайте документ, сертификат за щети от пощенски клон или пощальон,ще се върне на купувача само в този случай,и, моля, направете поръчката само след вземане на това решение.
Номер на продукта или върху кутията когато някой е различен,ако детайл не е съвместим за вашата машина,моля изпратете видео, за да покаже стъпките за инсталация,и просто ги оставете обратно към нас,ние ще плаща за вас возвращенную цена перевозкы пратка,или изпратете друг правилният детайл за вас,моля направете предварителна резервация, само след като приемете този случай.
Цвят на продукта и цвета на снимките са различни, защото на светлината блести, моля, направете поръчката само след като приемете този случай.
Дъска форматера с гаранция 3 месеца, а други детайли без гаранция.
Моля, свържете се с нас за да получите по-големи количества допълнителна отстъпка.
`````` ЗАБЕЛЕЖКА НА КЛИЕНТА РУСИЯ
В съответствие с политиката Поща на Русия, моля, любезно ни предоставите пълното име, същото l ike : Ковальов Олег Иванович.
ПРАВИЛА ЗА ВРЪЩАНЕ
Ако увреждане при получаване на продукта, моля,не подписвайте пакет,или да направите снимката на продукта и да поиска документ, сертификат щети на пощальона,ние ще възстановим парите само след получаване на документ, сертификат за увреждане на поща.

Други функции

търговска марка:
SWZNPART
Номер На Модела:
1312 подбирающий валяк
Тип:
Друго
Пакет:
нормална опаковка
брой минимална поръчка:
1 комплект
начин на доставка:
AliExpress стандартен начин на доставка

Подобни оферти