Пакет от 50 x 5CC Амбър UV блок течност ръчно спринцовка опаковка за епоксидна смола
Ново

Пакет от 50 x 5CC Амбър UV блок течност ръчно спринцовка опаковка за епоксидна смола

BGN 48.00

На склад

Anna Dispensing Asia Ltd предоставя широка гама от възможности за оборудване за дозиране на почти всички монтажни течности-от водянистых течности, разтворители, грунтовок и активатори, до гъсти пасти, грундове, силиконов, гелове и епоксидни смоли. Нашите прецизна компоненти осигуряват безопасно и негерметичное дозиране на течността от спринцовката-бъчвите. Промишлени безопасни продукти за използване с повечето лепила, пасти и монтаж на течности. Използвайте с въздушни дозаторами, шприцевыми играчки или ръчни плунжерами. Тези висококачествени бъчви, подходящи за използване с повечето течности-от водянистых течности до гъста паста. В размер 3cc,5cc,10cc,30cc,55cc и по физическо(ясен), Янтарном(UV нюанс) и черно(UV блок). Пневматични бъчви са безопасни до 100 psi и са сертифицирани без силикон. Кегове бъдат с до бутала чистачки, въздушни адаптери за събиране, о-пръстени, колпачковыми тюлени и аксесоари.
5cc кехлибар UV блок течни ръчни дозиращи спринцовки
ТОЗИ КОМПЛЕКТ СЪДЪРЖА БУТАЛОТО
Празен Амбър спринцовка въздуха 5 CC кегове на Амбър / UV блок касета
Комплект от четири части се състои от Кехлибар багажника спринцовка, оранжево върха и крайни капаци, бели на буталото
Амбър кегове спринцовка блокират ултравиолетовите и видимите дължини на вълните на светлината между 240-550 Нм, като същевременно контролират нивото на течността.
Амбър UV блок-филтър за UV-отверждаемых лепила.
Полипропилен с висока плътност е безопасен за използване до 100 паунда на квадратен инч.
Нулева тяга на вътрешните стени. Дебели фланци за безопасно закрепване към приемника в събирането на информация. Без силикон. Уникална сверхнизкая конструкция на сцепление на вътрешния диаметър осигурява висока точност и стабилност.
Спринцовки представляват съвместим с производството на силикон и не съдържащ хлориди полипропилен с нисък коефициент на триене.

Други функции

Тип:
Епоксидна смола
is_customized:
Yes
Номер На Модела:
ZY5CCUM

Подобни оферти