42*40 * 8 мм акрил водоструйная панел / водна охлаждаща плоча с мед накрайник, високоскоростна машина за рязане на тел Changfeng 20 EDM
Ново

42*40 * 8 мм акрил водоструйная панел / водна охлаждаща плоча с мед накрайник, високоскоростна машина за рязане на тел Changfeng 20 EDM

BGN 14.08

На склад


42*40 * 8 мм акрил водоструйная панел / водна охлаждаща плоча с мед накрайник, високоскоростна машина за рязане на тел Changfeng 20 EDM
Вашите машини отрезока кабели са импрессивный набор характеристики, които правят ход и специално поддържане на машини за тел по-лесно от всяко друго. Като лидер в областта на ЭЛЕКТРОЭРОЗИОННЫХ технологии, ние разработихме пълна гама от консумативи, материали, специално проектирани за поддържане на оптимална ефективност на работата на това оборудване.
За да получите най-доброто за вашия хардуер EDM, вие трябва да изберете най-подходящите, най-последователни, висококачествени консумативи за вашите приложения и вашата машина.
Ние създадохме добра репутация в областта на сондажни упътване за малки сверлильных машини EDM. Клиентите ценят тези продукти, за да ги стабилна и высокоточную обработка. Ние сме специалист по консуматив материали EDM, на когото можете да разчитате.
Свържете се с нас днес!
За да получите най-добрата цена и най-доброто обслужване,pls добросердечно
свържете се с нас, преди да се правят поръчки.
Ако пратката е високо в нашата система, моля не се колебайте да ни уведомите. Ние ще проверим детайли и отрегулируем пратка за вас. Благодарим ви.
Доставка : - Моля, обърнете внимание, че DHL се спира в съответствие с обратна склад . Ние ще ви уведомим, когато той отново се задейства. - Ако сте избрали e-EMS EMS, Fedex, UPS, TNT, моля, моля, вижте връзката за повече разходите за доставка в нашия магазин и заплащане. Нека се знае, ако се сблъскате с някакви проблеми. Благодарим ви. http : //www..com/store/product/Extra-Shipping-Cost-Shipping-Defference-for-1kg-or-less/518352_2035395289.html http : //www..com/store/product/Extra-Shipping-Cost-for-the-Balance-Weight-after-1 KG/518352_2035408567.html - ако сте избрали CTR-LAND PICKUP, обърнете внимание, че ще трябва да вземете своите стоки, в офиса на превозвача вашия град. Моля, свържете се с нас, за да разберете има ли офис във вашия град или където се намира най-близкия офис до вас. - Ние не гарантираме срок на доставка за всички международни пересылок подходящи за валута печалба от време на разделящото пространство на митническия в отделните страни, които могат да повлияят върху това колко бързо вашите продукти проверени. - Цената на доставката не се включва никакви вносни мита и такси, както и за допълнителни разноски за най-отдалечените райони и други. - Моля, имайте предвид, че купувачите са отговорни за всички митнически такси, брокерски такси, такси и данъци, както и допълнителни такси за внос в страната си, ако има такива. Тези допълнителни такси могат да бъдат събрани при доставката. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. - Моля, имайте предвид, че при изпращане в Русия с помощта на CTR-LAND PICKUP, цената за доставка е актуализиран с оглед на такси на митниците.

Други функции

Състояние:
НОВО
CNC или не:
CNC
Произход:
Китай (Континентален)
Материал:
акрил, месинг
Приложение:
Високата скорост на действие на тел EDM
Функция:
Охлаждане
Размер на панела:
42мм х 40 мм х 8мм
Подходящ за:
Машина период тел Changfeng 20 EDM

Подобни оферти