бял цвят натурален capiz shell перламутровая мозайка плочки за хола или на тавана,
Ново

бял цвят натурален capiz shell перламутровая мозайка плочки за хола или на тавана,

BGN 304.00

На склад

Горещи продукти, продажба естествена плочки, мозайка, мивки capiz за интериорен стени.
Бели плочки, мивки capiz в дървена кутия :
Ефект украса :
Ние направихме handcrafted украса, най-горещата точка в нашето време специално и в жилищни и търговски индустриях.Мозайка плочки shell е направена от Китайски бисерна мида и скъпоценни морски черупки, специално направени за да добавите акцент комбинация от мрамор и черупки на пода,стените,кухни, или дори в банята,покрита с красива и естествена мозайка shell.
Характеристики на продукта :
1. структура на перлите : наши суровини различни видове скъпоценни камъни в света с естествени цветове, елегантна и очарователна черта и мирише на море.
2. Дъх на море : климат морета в света Различен,приводящ в цветна естествена Мати перли,белотата на перли,злато,Шампан,пинке, или тайнствена цветна черноте и има естествената текстура.
3. удобен за Окружающ и зелен цвят : ние основно използваме культивированную мивката, която не ще недостатък лв.И нашите продукти non-опасни за здравето hunman елемент,в линия със зелена опазването на околната среда, и той се връщат към принципна схема на природата самомоднейшего украса.
Пътя на изграждане на :
Нанесете лепило или лепило(препоръчваме да използвате малка гранули лепило)на стената ploskorezom, а след това поставете мозайка на стената на ръка, докато разликата не е пълна лепило(за натиск на ръцете трябва да бъдат добре пропорционална).В рамките на 30 минути (за малки гранули лепило за 20 минути в ред), след това почистете повърхността на мозайката и суха кърпа.

Други функции

Функция:
Мухъл-доказателство, водоустойчив, влагоустойчив, отговарят на високи, антистатичен
Номер На Модела:
cs03
Използването на:
Администрация, Търговия, Развлечения, Домакинство
Тип:
Тапети От Естествени Материали
Зарядно Устройство Ще Захранване На Единица:
Ян/Ролка
is_customized:
Yes
Материал:
Друго
Материал:
естествена обвивка capiz

Подобни оферти