AHL 1бр детайли на двигателя на мотоциклет маслен филтър за HONDA VTR250 VTR 250 INTERCEPTOR VT 250 VT250 INTEGRA 111
Ново

AHL 1бр детайли на двигателя на мотоциклет маслен филтър за HONDA VTR250 VTR 250 INTERCEPTOR VT 250 VT250 INTEGRA 111

BGN 9.00
BGN 9.58

На склад


Най-високо качество и най-ниска цена
Внимание : избягвайте да правите тревога към вас, моля осигурете че това споделя във форма за вашия мотоциклет. задушевные отношения към всичко на купувача.
Описание :
Стил На Продукт : Маслени Филтри
Филтърен материал : метал и хартия
Брой : 1 бр.
Качество : A Leval
Състояние : 100% нов!
Цвят : както е показано на фигура
Подходящ за : VTR250 INTERCEPTOR 250 СС 1988-1990
VT250 INTEGRA 250 СС 1986-1988 VT250 250 СС 1983-1987
Четене На Купувача
Доставка :
Когато правите поръчка, Моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително на стойността на доставката(с изключение безплатна доставка). Ние ще ви изпратим данни в рамките на 3 работни дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си.Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 45 дни след получаване на стоката по някаква причина. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.
Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.
Коментари :
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас. Моля, оставете положителен отзив и 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.
Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец (с изключение на електрическите компоненти ). Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката . Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.
Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове.

Други функции

Тип Елемент:
Маслени Филтри
търговска марка:
AHL
Вид На Материала:
метал и хартия
Името На Модела:
VTR 250 VT 250 маслен филтър
Тегло На Продукта:
80g
Дължина На Продукта:
6.9cm
Височина На Продукта:
4.5cm
Широчина На Елемента:
0inch
Цвят:
Както показа снимка
Външен Диаметър:
6.9cm
Вътрешен Диаметър:
1,9 см
номер на частта:
Същото е и с KN111 KN 111 K&N111 K&N 111 HF
Брой:
1 бр.
ПОДХОДЯЩ ЗА:
VTR250 VTR 250 INTERCEPTOR VT 250 VT250 INTEGRA

Подобни оферти