Екстремни спортове сърфинг и уиндсърфинг изкуство коприна тъкани печатане на фитнес зала начало декор снимки 11x20 16x29 20x36 инча Безплатна доставка
Ново

Екстремни спортове сърфинг и уиндсърфинг изкуство коприна тъкани печатане на фитнес зала начало декор снимки 11x20 16x29 20x36 инча Безплатна доставка

BGN 8.00
BGN 9.58

На склад


1. плакатный материал, който използваме, е висококачествена коприна плат с фина консистенция и гладка повърхност. Той е много тънък, не водоустойчив (с малко вода може да не се докосват , ако миете ръцете си, моля, изчакайте, докато напълно изсъхнат), но тя може да запази за дълго време.
2. плакати в твърда пластмасова тръба, ние ще започнем да изпълни поръчката в следващия работен ден, той може да отнеме до 2-3 работни дни, за да изпратите(работен ден, не се състои от китайските държавни празници, събота или неделя).
3.за да се гарантира, че ще получите нашия продукт гладко , моля, въведете валиден адрес за доставка и името на получателя, като само доставка на стоката не ще може да промените адреса.
4.Всички мои продукти са с високо качество. но отпечатан плакат изглежда различно от снимки на екрана на компютъра,тъй като цветът,показан на всяко устройство,могат да се различават,цвят актуални продукти могат да се различават малко от изображението, което виждате, това е абсолютно нормално, ако не можете да направите това, моля, не пускайте по поръчка.
Внимание !!! Това е печат без полета, така че в нея не може да се монтира и ще трябва да се залепи върху стената, Ако трябва да инсталирате, можете да се свържете с нас и ние ще се държим по-далеч от вашата граница.

Други функции

Размер (Инчове):
11x20, 16x29, 20x36
Материал:
Коприна
Стил:
Класически
търговска марка:
FOOCAME
Тип:
Плакат
Номер На Модела:
Fi-025-20x36
Техника:
Боядисване Със Спрей
Режим на рамката:
Без рамка
Рамка:
No
Форма:
Единична стая
Форма:
правоъгълник
оригинал:
No
Продукти:
Екстремни Спортове
Среден:
Висококачествени мастила
Поддържаща База:
коприна тъкан плат
Размер:
11x20 16x29 20x36 Inches
Украса:
Фитнес Зала Стенен Декор Начало Декор Къща Спалня Хол Подарък ...
Тип калиграфия и живопис:
Плакат

Подобни оферти