Ретро стил декорация на дома заключване architechture 1 панел безплатна доставка
Ново

Ретро стил декорация на дома заключване architechture 1 панел безплатна доставка

BGN 22.00
BGN 22.38

На склад


1) достъпна алтернатива на оригиналния изкуството, платно скача от стена с богата текстура, цвят и детайли. Художник-клас, бескислотный хлопчатобумажный платно създава елегантен външен вид. Платното може да бъде спаян само във вид на разпечатки, без да се включва рамката. На всяка страна на платно е запазен границата и на 2 сантиметра. Вие можете сами да монтирате жило картини с помощта на дървена или друга рамка, която ви харесва. Ядрото на картини ще бъдат запазени и изпратени в твърда тръба.
2)Ние също така осигуряваме барове растяжителей. Има 2 вида. Един от тях е комплекти за занаяти. Носилка вече добре нарязани и изпратени в насипно състояние. Ние ще предоставим указания, за да можете да ги спазват при монтажа. По този начин можете да направите това и да направи картините са готови да се мотае себе си. Това се прави за икономия на транспортни разходи. Но още по-важно,това е за удоволствие и САМ.
Друг вид носилка сглобени нас. Той е готов да бъде обесен.
3) Ние имаме много възможности-дограма, и са на разположение в различни цветове и текстури. Ние можем да персонализирате комплекти рамки за вас. Но това, което ние препоръчваме, е цвят в черно, бяло и дървена цветове. Цитат на рамката над включва задната страна на растяжителей, но не включва жило картини/печат
4) Ако имате нужда от носилка или рамки, моля, посетете магазин http : //www..com/store/group/Others/1192051_256688718.html по поръчка
5) За цени на доставка, ние можем да се регулира за вас.
1. Условия за доставка : ние предлагаме EMS и друго международно обслужване товароотправителя в очакване на вашето съгласие да заплати цената. Стандартна линк в срок на доставка :
Юго-Източна Азия : 10-15 дни
Западна Азия и Северна Азия : 15-25 дни
Близък Изток : 15-25 дни
САЩ : 10-20 дни
Uk / AU : 15-25 дни
Канада : 20-25 дни
Белгия / Франция / Германия / Швеция : 20-30 дни
Русия : 25-45 дни
Останалата част на Европа : 25-35 дни
Централна и Южна Америка : 25-40 дни
Африка : 30-45 дни
2. внимание :
а) безплатни възстановявания в рамките на 15 дни след получаването им. Но моля добросердечно отговорни за такси перевозкы доставка за това да се върне.
Б) може да бъде незначителна разлика в цвета между реалната картина и гледка към монитора, поради настройките на монитора. Моля, бъдете внимателни, преди да започне наддаване.

Други функции

Цвят:
Само печат 12x16 инча само с печат 18x24 см, само печат 24x32 инча
Модел:
Плосък Релеф Стикер За Стена
Класификация:
За Стена
Номер На Модела:
ИМХ-03-007-012
is_customized:
Yes
Продукти:
Декорация
Тип:
Пишеща машина
Тип калиграфия и живопис:
Живопис Върху Платно

Подобни оферти