2018 денс костюм комплект дрехи 3шт сутиен топ колан хип шал пола, рокля Боливуд професионален ориенталски костюм
Ново

2018 денс костюм комплект дрехи 3шт сутиен топ колан хип шал пола, рокля Боливуд професионален ориенталски костюм

BGN 136.00
BGN 169.60

На склад


Ориенталски костюм комплект дрехи 3шт сутиен топ колан хип шал пола, рокля Боливуд професионален ориенталски костюм
Описание на продукта
Забележка : това е само за сутиен+колан+ поли, а не с други на снимката !!
Моля, проверете размера много внимателно, преди да предложите цена!
Размер на сутиена е размерът на ЕС размера на Великобритания размера на гърдите бюст колебания бюст разликата чаша размер S 75 C 34 C 72.5-77.5 см 90cm 12.5-15cm C M 80 C 36В 77.5 - 82.5 см 95cm 12.5 - 15cm C L 85 C 38 C 82.5 - 87.5 см 100cm 12.5 - 15cm C дължина на колана S 80 - 85cm M 80 - 85cm L 85 - 90cm размер на поли (един размер) дължина : 95cm талия : 68 - 118cm Ханш : 90-120cm че в опаковката? 1 x сутиен, 1 x колан, 1 x пола, не се включват jecket.
:
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.
Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката . Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.
Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части.
Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове.
Проблеми с калибриране или адаптиране на
Повечето размери дрехи използват азиатски размери,като например S,M,L,XL..4 XL,5 XL, 6 XL .. и повечето измервания в сантиметри и инчове. Поради ръчно измерване и различни начини за измерване на разликата в 1~3 см е нормално, но това не влияе на износване. Ако откриете, че тези продукти не са подходящи за вас и имате въпроси, можете да се свържете с нас директно.
Несъответствие На Цветя
Разликите в цвета могат да бъдат причинени от някои други причини, като отражение на цветовете на монитора, на осветлението, фона и т.н. все пак, ако смятате, че полученият продукт е грешен цвят, моля свържете се с нас, за да научите дали е възможно възстановяване или връщане на парите.

Други функции

Размер:
S, M, L
Танц Тип:
Ориенталски Танци
Пол:
Жени
търговска марка:
МИА ДЖЕНОВИАГ
Номер На Модела:
BD-ADWJ01122
Материал:
Polyester

Подобни оферти