Остър Иайдо Самурай Катана-Японски Меч Изградена Стоманена Глинено Закалени Самурайски Cosplay Эспадас Нож Японското Украса Стил
Ново

Остър Иайдо Самурай Катана-Японски Меч Изградена Стоманена Глинено Закалени Самурайски Cosplay Эспадас Нож Японското Украса Стил

BGN 345.92

На склад


Обща дължина : 103 см/40,6 инча материал на острието : изградена стоманена глина темперирано
Дължина на острието : 70 см/27,6 инча Tsuba : сплав tsuba
Дължина на дръжката : 26 см/10,24 инча хабаки : месинг
Ширина на острието : 3,2 см/1,25 инча Сеппа : висококачествен месинг
Дебелина на острието : 0,7 см/0,28 инча Менуки : сплав
Тан : full Tang Фучи и Кашира : сплав
Притока на кръв : No бо-hi Ito : синтетична коприна
Рязкост : Sharp Sageo : синтетична коприна t hick
Rayskin : естествена rayskin Saya : масивна дървесина
Blade : това е Дамасский изградена стоманена глинено закалено острие, сгънати в 15 пъти, 32768 слоеве.
Процедура за закаляване глина наистина сложна, и начинът,по който ние използваме, е древна глинена занаят втвърдяване.острието ще бъде отделена като 2,едно-на задната част на острието,а от друга-страна рязане край.на задната страна ще се придържаме към организацията,а от другата страна ще е покрита с прах и друга смес, която е защитена като тайна рецепта.защото с различна дебелина на задната част на острието и от страна на рязане край, а също и различна глина на прах и смес, когато острието се охлажда до толкова ниски температури в същото време след нагряване на висока температура, т.е. защо острието има Радиан, а има и глинена темперная вълна линия.
Този нож идва с полнометражным фитил, който значително увеличава силата на меча. този меч е достатъчно мощен, за един удар реже дебел бамбук, но достатъчно Остър, за да нарежете хартия.
Цука : цука (писалка), изработена от масивно дърво (по-широк от 2 краищата и по-тънки в средата на писалка), плътно увита върху естествена кожа Самегавы (Лъч) копринен Ито. Фучи (ръкав) и Кашира (задника) са направени от сплав. На върха на меча подпора две Мекуги (колчета). Два Менуки (украса) се намират от двете страни на Цука.
Tsuba : tsuba се използва за защита на ръцете да се плъзгат по лезвию по време на труса.
Хабаки (яка на острието) : това е една част латунная дизайн. основната цел на хабаки - да Сая плътно прилежащи към лезвию,така че това е нормално, ако в него има драскотина.
СЕППАС (втулка) : две Сеппы фиксиран цубу (ако tsuba не бъде толкова здраво е опъната чрез дълго време,може да се анализира меч и да има още сеппы).
Сая : Сая (сабя) на меча, изработени от твърда дървесина, перевязаны медна Куригагой Сагео (набалдашник) труд и плътно увити върху Самегавы (лъчева кожа).
Топло Съвет 1. От монитора на компютъра и реалната яркостта на снимките и на други причини ще се известна разлика в цвета. Окончателният цвят, моля свържете се с нашите действителната стока. Моля, знайте това, преди да го купуват. Благодарим ви! 2. снимки, които ние показваме, са 100% реална снимка на обекта . 3. тъй като всички наши мечове изцяло ръчно изработени,могат да съществуват разлики в 1`2 см. *Пакетът включва : 1.събрани меч с Саей (но поставка за ножа не е включен в комплекта) 2.Чанта за меч (цвят е изпратен на случаен принцип, безплатно, като подарък, без гаранция за връщане или замяна)
Можете да създадете свой собствен меч тук. Просто, Моля, оставете ни бележка за вашите изисквания обков и ние ще подготвим мечове в съответствие с вашите нужди.
Ако трябва да се зарежда някаква допълнителна такса, моля не се извършват плащания в началото, когато я поръчате. Ние ще променим цена за вас, а след това ще са необходими, за да завършите плащане.
Свободен сплав Tsuba за избор на
Безплатен Ito/ Sageo за избор на
Ние ще запазим Ито и саго един цвят.
Моля, обърнете внимание на нас, че за ito и че за sageo, когато правите поръчка, ако искате да промените нещо в различни цветове.

Други функции

търговска марка:
НА ДЕКЛАРАЦИЯТА
Тема:
Спорт
Регионална Функция:
Япония
Материал:
Метални
Стил:
Народно Творчество
Тип На Ножа:
Японски самурайски меч катана
is_customized:
Yes
Технология На Изграждане:
пълна ръчна работа
Материал На Острието:
изградена стоманена закалена глина
Тип Остриета:
Full Tang острие
Яснота:
Много остър (готов за бой)
Материал Tsuba (Гвардия):
Висококачествена сплав tsuba
Материал Цука (Дръжка):
синтетична коприна ito + реален rayskin + съюзник на фитинги
Номер на режима:
Е04
Използването на:
Iaito/практика рязане / дисплей/cosplay

Подобни оферти