Най-доброто популяризиране на 10 бр./лот SMD тантал полимерни кондензатори 2R5TPE330M9 2.5 V 330UF POSCAP полимерна капацитет на
Ново

Най-доброто популяризиране на 10 бр./лот SMD тантал полимерни кондензатори 2R5TPE330M9 2.5 V 330UF POSCAP полимерна капацитет на

BGN 4.00
BGN 7.12

На склад


Описание :
Вид на продукта : тантал кондензатори-SMD полимери
Капацитет : 330 icf
Номинално Напрежение : 2.5
Допуск : 20%
СОЭ : 9 мом
Код черупка-in : 2917
Код на корпуса-мм : 7343
Производствен номер състав : корпус D2 E
Диапазон на работни температури : от-55 C до + 105 C
Опаковка / калъф : 2917 (7343 метрични)
Дължина на корпуса : 7,3 мм
Ширина на корпуса : 4,3 мм
Коефициент на загуби DF : 10
Изтичане на Ток : 82,5 u A
Опаковка : Макара
Продукт : органичен полимер, Тантала ниска СОЭ
Пульсационный ток : 3,9 а
Серия : TPE
Заводское Количество : 3000
Тип на прекратяване : SMD / SMT
Търговско наименование : POSCAP
Номинално напрежение dc : 2.5
Характеристики :
Високо ниво на сигурност
Тъй като електролит не съдържа атоми на кислорода, късо съединение възниква при сравнение с използването на въглероден електролитен манган POSCAP не е толкова лесно да изгори в сравнение с по-висока степен на сигурност.
Ниско съпротивление esr и нисък импеданс
Висока проводимост POSCAP достига ниско съпротивление esr и нисък импеданс, с импеданс от 1/3 до 1/10 в сравнение с други кондензатори същия капацитет.
Отлични термични характеристики
Електропроводимост проводящ полимер електролит, използван за POSCAP, не е висока, така че EPR практически не зависи от температурата.
По-дългата продължителност на живота
Тъй като електролит отверждается полимер, той има дълъг срок на служба. Термична стабилност на електролита не се появява като електролитни разтвор на електролитна разтвор. POSCAP при температура на околната среда 105 ° C и номинално напрежение, 10000 часа при висока температура упражняване тестове показват, че СУЕ и капацитивни характеристики се различават много малко.
Отлична заживляющая способност
Органично вещество проводящ полимер материал топлината се разлага и изолирани при ниска температура 300 ° С в сравнение с неорганическим вещество въглероден манган. Така че в по-ранната фаза на късо съединение, а след това има ток протича през положителен електрод на повърхностното окисляване изолационен слой джоулевой топлина, в оксидном слой малка изолация не е достатъчно за образуване на проводящ полимер изолационен слой, препятствующего протичане на ток през самовосстанавливающийся ремонт ефект. Отлична способност да се лекува, помага за намаляване на факторите на късо съединение, да се постигне висока надеждност на пренапрежение на тока, ударен ток е гарантиран до 20А.
Висока температурна устойчивост
Проводящи полимерни материали, устойчиви на висока температура, може да доведе до бессвинцовым изисквания към температурата преформатиране.
При проектирането на линията трябва да се отбележи, че POSCAP представлява полярна кондензатор, обратното напрежение, което ще доведе до увеличаване на изтичане на ток или късо съединение. Освен това, POSCAP дори и в спецификации, предусматривающей условия за преформатиране, след заваряване на изтичане на ток също може да се превърне в повече. Высокотемпературное тест цикъл на нулево натоварване, което не полага напрежение на тока, също води до увеличаване на изтичане на ток. Затова е забранено да попречат на това да высокоимпедансная линия, свързваща линия, синхронизация и изтичане на ток предизвиква голяма линия на влияние, последователна верига, надвишаваща номинално напрежение употреба.
POSCAP макар и има висока степен на сигурност, но заради режима на отказ при късия замыкании, така че в случай на късо съединение се появи след топлина и дим, време дим от условията на късо съединение в продължение на няколко секунди или минути, конструкция, за да се направи кратка линия на защита работи през това време.

Други функции

търговска марка:
ТМОЭК
Тип:
танталовый кондензатор
Номер На Модела:
330 icf тантал кондензатори
Приложение:
Общото Определяне
Вид На Опаковката:
градския дупка
Номинално Напрежение:
2.5
Работна Температура:
Стандарт
Структура:
Неподвижен Кондензатор
Цвят:
Черен
is_customized:
Yes

Подобни оферти