8GB цифров диктофон с двоен микрофон HD запис на премиум метален корпус и микрофон, диктофон, USB MP3 безплатни слушалки
Ново

8GB цифров диктофон с двоен микрофон HD запис на премиум метален корпус и микрофон, диктофон, USB MP3 безплатни слушалки

BGN 39.00
BGN 55.49

На склад


K6 8 GB цифров диктофон с двоен микрофон HD запис, премиум метален корпус, най-добрият шумоподавляющий микрофон и диктофон поддържа USB MP3, безплатни слушалки
С продажбите на дребно на опаковката (Ако не ви се нуждаят от търговията на Дребно пакет, моля, направете поръчка на този линк : )
Описание :
ЦИФРОВ ДИКТОФОН С ДВОЕН МИКРОФОН HD!
Насладете се на на кристално чисти записи от разстояние до 40 метра, точно сега!
Характеристики :
1. висококачествен алуминиев корпус : с красив цветен LCD дисплей, да се чувства силен и издръжлив, като лек и малък. Побира се във всяка длан, джоба или в чантата си за по-лесен достъп и преносимост.
2. запис с гласово : инсталирайте я и забравете. Рекордера автоматично ще стартира записа, когато засече звук, и може да записва в скрити шпионском стил или да започнете запис в определено време.
3. 8 GB, вградена памет : ви позволява да съхранявате до 700 часа записи, без да се налага използването на допълнителни карти с памет. Използвайте огромния обем на вътрешна памет за съхранение на файлове с данни от всеки друг тип.
4. лесно прехвърляте файлове на MAC или PC : просто включете диктофон към компютъра с предоставения USB кабел и плъзнете файлове на компютъра.
5. два свръхчувствителни микрофон динамичен шумопотискане : това означава, че можете да се насладите на кристално ясни записи дори и на разстояние до 40 метра или запис на тихи, дискретни разговори.
Технически характеристики :
Размер на паметта : 8 GB
Капацитет за запис : до 700 часа
Материал : алуминий
Формат на запис : mp3 / wav
Скорост на запис : до 1536 Kbps
Формат на възпроизвеждане : mp3 / ape / flac
Работно време : 10 часа
Съдържание На Опаковката :
1 X 8 G цифров диктофон
1 x USB кабел
1 х слушалки
1 X ръководство на потребителя

Други функции

Запис С Гласово:
No
Пакет:
ДА
Аудио Формат За Запис:
WAV
Формати На Възпроизвеждане:
WAV
Балансиран Изход:
No
Външен Микрофон:
ДА
С Високоговорители:
ДА
Номер На Модела:
JLX030
Външна Памет:
No
търговска марка:
ДЖОКСИНШ
Обемът на:
8 GB

Подобни оферти