1 метър 0,35 квадратно бяло петно висока постоянна тел и тел кабинковия лифт
Ново

1 метър 0,35 квадратно бяло петно висока постоянна тел и тел кабинковия лифт

BGN 4.00

На склад


Описание на продукта
Високо качество 0.35 плоска квадратна устойчивост на висока температура автомобилни линии, промяна на линия, за Произхода на Япония, първокласно качество, вижте снимки на истинско качество знаеше, абсолютно красива тънка линия!!!!!
Спецификация : 0.35 квадратна автомобилна линия с висока мощност
Цвят : бял
вземете един за квадратен метър, колко метра да стреля броя на парчета, на един метър от продажба.
годни : сигнална линия за управление и друга модификация на електронни часа индикаторна лампа...
Материал : блокирани за меден проводник, на истински автомобил, мотоциклет специален проводник, огнеустойчиви, устойчиви на висока температура.
Характеристики на продукта : висока устойчивост на топлина, ниско-температурна устойчивост (-60+105 градуса С), имат отлични добри электроизоляционные свойства, отлична химическа стабилност, висока устойчивост на напрежение, устойчивост на стареене, дълъг експлоатационен живот. Животът е дълъг, и много добра гъвкавост, лесна за инсталиране на кабели!
Забележка : (тел превозното средство или на двигателя е много строги изисквания, жълт, высокотемпературное, низкотемпературное съпротива, огнезамедлительное)
висококачествен и траен висока гама цветове автомобилен захранващ кабел, медно жило, мед с висока чистота и многожильные медни проводници, медно жило ярка абсолютно красива линия!!!!!
Физическо изображение, видимо качество :
Ние приемаме Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ
Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка
Ако не можете да напуснат веднага след приключването на търга,моля, изчакайте няколко минути, а плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни.
доставка по целия свят (с изключение на някои страни и APO/FPO)
Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.
Ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.
ВРЕМЕ на ОКАЗВАНЕ на УСЛУГИ, ТРАНЗИТ, се определя от превозвача и не включва почивните и празнични дни. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.
Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!
С оглед наличието на склад и разлики във времето, можем да доставим вашата стока с първо наличния на склад за бърза доставка.
Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита.
Имате 14 дни, за да се свържете с нас, и 30 дни, за да го върне от датата на получаване. Ако този предмет е на ваше разположение повече от 14 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна. Изключения не се случва! Цената на доставката носи както за продавача, така и купувача на два пъти.
Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.
Ние ще ви възстановим пълен monney, след получаване на стока в първоначалния му състояние и опаковка, с всички компоненти и аксесоари в комплект, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с . Или пък можете да изберете замени.
Ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът(ите), не така се рекламира.

Други функции

Тип Аксесоари:
Захранващ Кабел

Подобни оферти