Черно голям сензорен LCD дисплей с подсветка резервни части за GoPro Hero5 Black Actioncam
Ново

Черно голям сензорен LCD дисплей с подсветка резервни части за GoPro Hero5 Black Actioncam

BGN 60.78

На склад


Вие приветствованы към посещение на всеки от моите други детайли, закупуване на 10 или повече,моля свържете се с нас, ние ще ви нова отстъпка от цената.
Ние специализируем в голямо разнообразие от спомагателно оборудване цифров фотоапарат & камкордер : LCD екран / дисплей, обектив, кабелна прехвърляне на гъвкав тръбопровод LCD/Штарки, и други части, ремонт и резервни.
Има повече продукти, които не са изброени, Ако трябва да купуват други аксесоари,моля, свържете се с нас.
Нашите предимства : качествени продучты;най-конкурентен pri;бързо и високо качество на обслужване.
Ние приемаме Alipay, TT, Западното съединение, Moneygram etc.Моля, изберете най-удобния за вас начин.
Детайл ще бъде потопен в рамките на 2 на работния ден, след като е получил подтверженную обезщетение,но обикновено на следващия работен ден, след като обезщетение, подробности, ще бъдат натоварени препоръчана въздушна поща с проследяване на обслужване.
Обикновено, тя ще отнеме 7-20 работни дни за доставка.
Както всички знаем, времето на доставка на международно винаги е извън контрол,особено митнически процес е сложен и непредвидим,но ние ще се изпраща възможно най-скоро, ние ще изпратим стоката в рамките на определени дни, biz, както е обещано в нашия списък.След получаване на стоката, ние ще имат номер за проследяване добавите към вашата закупуване стока.Ако не получи стоките в продължение на дълго време,моля, проверете вашето местно пощата или се свържете с нас.
Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези задължения купувачът носи отговорност.
Всички продукти ще бъдат изпратени като подаръци, за да се сведе до минимум вносни мита.
Вашата 100% удовлетвореност - това е нашата цел,Ако ви има на какво да се оплакват,моля, свържете се с мен по електронна поща.Аз ще ви отговоря възможно най-скоро(моля, allow1_2 работни дни за отговор).Ние сме щастливи да реши проблема, моля, избягвайте да оставяте Netural или отрицателен резултат на въздействието и 1,2,3-нисък резултат.Изоставяне отрицателна или неутрална обратна връзка не помогна за решаване на проблема.
Ако можете да удовлетворенный с нашите producst и нашето обслужване, моля излезте ни положителен резултат на въздействието и 5 точки DSR, ние ще бъдем много благодарни!
Ние предоставяме на нашите клиенти продукти vith убеженные качество и бързо обслужване.Всички части са тествани работающ добре преди да превозва.
Ако откриете всеки дефект в нашите подробности, моля свържете се с нас в рамките на 7 дни деталя получаване.
Ако трябва да се върне, моля проверете за да се потвърди работа деталя не и да се свърже наш представител за обслужване на клиента,нека ни уведомите подробна проблема.След това ще получите уникален адрес за връщане.
Ние само признаваем връщане за първоначално пакет.Моля уверете, че че подробност не е никаква изкуствена диверсию.
Благодаря ви за вниманието!!!

Други функции

Номер На Модела:
Hero5 Черен
LCD-комплект:
No
Съвместим Стил Камери:
Екшън Камера
търговска марка:
гоглиби
Съвместим Марка:
GoPro
Пакет:
No

Подобни оферти