В присъствието на Новата батерия A20VDP/3ZP за смартфон PHILIPS X332 F533 K700 X703 E320 с номер за проследяване
Ново

В присъствието на Новата батерия A20VDP/3ZP за смартфон PHILIPS X332 F533 K700 X703 E320 с номер за проследяване

BGN 10.00
BGN 11.50

На склад

В присъствието на Новата батерия A20 VDP/3 ZP за смартфон PHILIPS Xenium X332 F533 K700 X703 E320 с номер за проследяване
100% тестван / в присъствието на цялата пратка с номер за проследяване. Моля, свържете се за цените на едро, благоприятна цена ще се предлагат за търговия на едро на поръчката е много добро качество и голям брой в наличност сега.
Моля, внимателно прочетете следното Преди да купите. ( Когато купувате, вие приемате следните условия. )
1.Когато можете да получите пакет, моля не отваряйте парцел веднага.Моля, използвайте мобилен телефон или фотоапарат за запис на пълното видео.Ако установите, че продуктът е повреден, брой продукти не съответства на реалността или модел не отговаря на продукта.Моля, незабавно се свържете със служителите на нашата фирма и ние ще ви дадем задоволителен отговор възможно най-скоро.(Ако не са записани пълно видео, казаха ни, че продуктът е счупен, количество продукти не е подходяща, моделът не отговаря.Ние не признаваме това.Имаме основание да вярваме, че купувачът сам не е правилно инсталиран, за да нанесе щети, лъжливо като посочите количеството на стоките.Надявам се, ще ме разберете.) Запис на видео е много, много важно !!!
2.Когато получавате стоката и проверявате външния му вид без да се повреди.Моля, пробвайте ги в продължение на 1-5 дни след получаването им.Но не инсталирайте и не използвайте го преди изпитването(само включете LCD дисплея или сензорен екран към дънната платка за тестване).Ако на LCD дисплея или сензорен екран повредени след инсталацията, поръчка не подлежи на връщане и гаранция се анулира. смяна на LCD дисплей и сензорен екран - лесна задача.Това е трудна работа за човек, който изобщо не е опит, тя най-вероятно ще доведе до повреда на LCD екрана или докосване на екрана.- добре намери добър техник, който ще ви помогне.( Ние не носим отговорност за всякакви повреди на вашия мобилен телефон/мобилен телефон, които можете да причинят по време на смяна на резервни части )
3.в задната част на LCD дисплея има малък етикет "Wisecoco", моля, не отстранявайте си, ако тя е била премахната или силно повреден , ние не признаваме продукт, и повече няма гаранция.
4. моля, внимателно гледайте изображения на продукта и модела на продукта,защото много модели на продукта е много подобна. Ако не сте сигурни в своя модел телефон, моля, свържете се с центъра за обслужване на клиенти. Ако купувач си купил грешен продукт, ние няма да бъдем отговорни.
5. поради различни серии на производство, може да има малки разлики между продуктите и снимки, това не се отразява на качеството на продукта.
6.Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас. Ние разтворим е добре за вас. Не отваряйте спор случайно.
Руски приятел обърнете внимание, моля : - моля, попълнете пълното име на получателя на поръчка, поради новата политика на руската митница, в противен случай най-вероятно няма да получи пакет окончателно . Ние не носим отговорност за недоставку, причинена от това, че клиентът не е предоставил достатъчно информация при пускането на поръчката. Имаме повече други аксесоари за този телефон. Моля, потърсете в нашия магазин. Благодарим ви!

Други функции

Съвместим Марка:
Друго
Капацитет на батерията(ма):
0-1300mAh
Номер На Модела:
Xenium CTX332 CTF533 CTK700 CTX703 CTE320 умен мобилен телефон
Сертифициране на качеството:
CE
Оригинал или не:
оригинал
търговска марка:
Wisecoco
прилепнала:
Batterij / Гръб / Bateria /Batterie
Имоти :
Литиево-йонна полимерна сменяеми батерии
Тип На Батерията:
Акумулаторна Литиево Йонни Батерии
Тип:
Вградена литиево-полимерна батерия
Вид На Телефона:
За смартфон / умен мобилен телефон
МОДЕЛ НА БАТЕРИЯТА :
A20VDP/3ZP

Подобни оферти