Оригинален Z3 компактен заден корпус средната плоча рамка дубликат част за Sony Xperia Z3 Compact Mini задната част на задната рама укрепване на кутията
Ново

Оригинален Z3 компактен заден корпус средната плоча рамка дубликат част за Sony Xperia Z3 Compact Mini задната част на задната рама укрепване на кутията

BGN 14.38

На склад

Внимание : това не е проста работа за тези, които импортира или събира. Толкова силно порекомендуйте професионален монтаж. Ние не носим отговорност за всякакви повреди на вашия мобилен телефон/мобилен телефон, които можете да причинят по време на смяна на резервни части. Съвместимост : за Xperia Z3 Compact
В пакета включва : 1 X, за да Xperia Z3 Compact делото поддържаща рамка
Плащане
-Ние приемаме плащане само чрез .
-Моля, уверете се, че вашият адрес за доставка, правото. Ние ще следват само вашия адрес, посочен при плащане за изпращане.
- Международни Купувачи? моля, обърнете внимание :
Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача.
Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.
ВРЪЩАНЕ
-Ние предлагаме гаранция от 1 месец.
-Ако сте получили грешен, повреден, дефектен или стоки така, както е описано, моля, върнете го в продължение на 15 дни за подмяна или връщане на парите. Ние не носим отговорност за каквито и да е покупки след този 15-дневен период. Моля, свържете се с мен, преди да го върне.
- Возвратная доставка е отговорност на купувача, ако само възстановяване не е резултат от нашите грешки (например, сте получили грешен продукт). Ние плаща подмяна на доставка се свържем с вас, ако ще бъде извикан на замяна.
Коментари
-Ние ще ви дадем обратна връзка, когато поръчката, ще бъде готов.
- Отрицателна обратна връзка нищо не решава. Ако имате проблеми с вашата поръчка, моля свържете се с нас на първо място. Ние винаги сме готови да прави неща.
Свържете се с нас
-Моля, свържете се с нас с всякакви коментари, въпроси или предложения, които може да имате, ние ще се радваме да ви помогнем.
-Можете да се свържете с нас, оставяйки ни съобщение или ни пишете по електронната поща. Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Други функции

Цвят:
Черен
Номер На Модела:
За SONY Xperia Z3 compact
търговска марка:
ДЖЕДКС
Дизайн:
Бар
Съвместим Марка:
Sony Ericsson
Материал:
Пластмаса
Съвместимост с:
За SONY Xperia Z3 compact
Характеристики:
Сменете треснувшую и наранена задната част на рамката Chasis
Класификация:
Замяна на счупена, наранена или нерабочую референтна рамка задната част на залива
Модел:
за Sony Xperia Z3 Compact делото поддържаща рамка
Цвят:
Сребро, Черно, Златни
Качество:
Напълно нови и 100% оригинални
Състояние:
Проверени и ново
Материал:
PC

Подобни оферти