Оригиналната делото за Nokia 515 истински капак на отделението за батерията на мобилен телефон Nokia RM-952 корпус се предлага в 3 цвята .
Ново

Оригиналната делото за Nokia 515 истински капак на отделението за батерията на мобилен телефон Nokia RM-952 корпус се предлага в 3 цвята .

BGN 11.68

На склад

Оригиналната делото за Nokia 515 истински капак на отделението за батерията на мобилен телефон Nokia RM-952 корпус 3 цветове на разположение
Характеристики на продукта : тип на продукта : задния капак на отделението за батерията подходяща модел : за Nokia 515 RM-952 пакет : 1pcsx задния капак на отделението за батерията
Забележка : всички наши продукти ще бъдат проверявани един след друг, преди да изпратите. Всички стоки се предлага с логото ,Не се притеснявайте за това! Купувачът трябва да провери пакет, след като получи. Ако той е повреден по време на превоза, моля, откажете се да го подпише и своевременно се свържете с нас. Ако има някакви проблеми с качеството, моля,предложете ни информация в рамките на 7 дни след получаване, ние ще потвърдим проблем, а след това ще ви предложим удовлетворенное решение . Купувачите са отговорни за връщане на пощенските пратки, ако проблемите са причинени от ваша страна. Забележка : уважаеми всеки купувач, когато оставите коментар, моля, моля, не споделяте снимка на нашия продукт за обратна връзка.Голямо благодаря. Руски приятел, моля, уверете се, че вашето име, останало при поръчка, е вашето пълно име .
Снимки показват :

Други функции

Цвят:
злато, сребро, черен
Номер На Модела:
За Nokia 515 RM-952
Дизайн:
Бар
Съвместим Марка:
Nokia
Материал:
Пластмаса
търговска марка:
РТБЕСТОЙЗ
Цвят:
Злато/Сребро/Черно
Функция:
Задната Част На Кутията На Батерията+Лого
Транспорт:
Безплатна Доставка
Размер На Основния Екран:
2.4 инча

Подобни оферти