Най-новият 700C 58 мм пътен велосипед пълен въглероден под наем дължината на двойката трапчинки тръбна клинчерные та вълнообразни пачи крак спирачна повърхност своб?
Ново

Най-новият 700C 58 мм пътен велосипед пълен въглероден под наем дължината на двойката трапчинки тръбна клинчерные та вълнообразни пачи крак спирачна повърхност своб?

BGN 294.00
BGN 294.37

На склад

ОПИСАНИЕ И МАТЕРИАЛИ
Размер : 700 C
Модел : 2018 ямочка тръбна или решаващ джанти-вълнообразни (Моля изберете вашия любим)
Ширина рамки : 28 мм
Основен цвят : като на снимките
Материал : пълно въглеродни влакна
Брой на дупките : 24 дупки
1 бр. джанта колела
W e ight : около 520 грама / pcs
Вид На Мотора : Пътен Колоездене / Писта / Велосипед С Фиксирана Предаването
Премина европейските стандарти EN14781 и японски стандартите JIS.
Една гаранция за качеството на годината алармира : Въздушна поща стълб кит е много бавна, средният срок на доставка около 30 дни, но понякога трябва да чакаме около 45-60days.Ако имате нужда от нашия продукт, спешно, моля не избирайте въздушна поща стълб на кит. Ние силно препоръчваме да изберете EMS . Ние посвещаваме себе си на това, да се направи високо качество, но с по-евтина цена на въглеродни велосипедни части, ние приветстваме сътрудници в целия свят на едро и по поръчка. Освен това, ние можем да приемем само за продукти, като добавите името си, промяна на цвета и вашият предпочитан модел. Доставка :
1 спедиция и безплатна доставка чрез стълб на Китай ,
2 инструкция : размери и тегло, които сме отбелязали в детайли опаковки, които не са действителното тегло и размер на стоката, ако ви трябва да знаете действителният размер и тегло, просто трябва да се свържете с нас. 3 време за доставка :
1) транспортирането на развитите страни е около 7-45 дни
2) далечни страни около 2-8 седмици 4 Ако купувачът иска да използва по-бърз метод за доставка, като EMS, DHL и т.н., моля свържете се с нас за доставка на увеличаване.
5 инструкции : времето за доставка зависи от купувача's време на митническа проверка или форсмажорни обстоятелства. Ако купувачът не получава продукт, в продължение на дълго време, ние се надяваме, че купувачът може да се свържете с вашата митница или местния пощенски клон, за да получите стоките в най-скоро време.
Сервизно обслужване :
Ние ще проверим качеството на стоките преди изпращането. Ако възникнат неочаквани проблеми, ние се надяваме да се реши проблемът с купувач чрез приятелски следните начини :
1 Ако това е проблем за качество, купувачът може да представи на спор в рамките на 15 дни след получаване на стоката, купувачът трябва да предостави на снимки или видеоклипове, както и други доказателства за продавача за идентификация.
2 изкуствени щети, купувачите поемат пълната отговорност.
3 програмата за обработка на качеството на продукцията :
1) купувачът се връща на стоки към нас и да носи отговорност за разходите за обратна доставка; след като получим стоката, ние ще ви изпратим нов продукт на купувача и плаща цената за доставка повторно.
2) Ако стоката (обща цена, включително за доставка, е по-малко от 10 долара), има проблеми с качеството, ние отново ще ви изпратим нов продукт през следващата поръчка на купувача, ако купувачът не планира да прави нова поръчка в скоро време, купувачът може да заплати разходите за доставка се повторно и да поиска отново да изпрати нов продукт.
Данък :
Плащането на данъци е задължение на всеки гражданин, обстановката е отговорност на купувача, купувачът трябва да носи отговорност за всички данъци. Поради данъчни проблеми купувачът се откаже получаване на стоката, купувачът трябва да поеме отговорност за превоз и у дома.
Коментари :
1 ние сме зависими от нашата удовлетвореност на клиентите, за да се постигне успех. Затова вашите коментари са изключително важни за нас.

Други функции

Цвят:
тръбен ръб, клинчерный джанти
Покритие:
Например, картина
Размер:
700c
is_customized:
Yes
Спирачна Система:
V-Спирачка
Материал На Колелата:
въглерод
Номер На Модела:
ямочка на ободке-вълнообразни
Отвора За Спици:
24 дупки
Приложимо Под Наем:
Пътен Колоездене / Писта / Велосипед С Фиксирана Предаването
Височина на рамки:
Местоположение на най-високия
държава:
100% чисто нов

Подобни оферти