Нов ASIACOM Road Fixed Gear bike Триатлон Time Trial matte 3K UD 12K full carbon bicycle extended TT rest handlebar Free ship
Ново

Нов ASIACOM Road Fixed Gear bike Триатлон Time Trial matte 3K UD 12K full carbon bicycle extended TT rest handlebar Free ship

BGN 44.94

На склад


Описание и материали Материал : 3k / UD / 12 K пълно въглеродни влакна (Моля, изберете своя фаворит) размерът на затягане : 31,8 мм Обща дължина : 340 мм с can подвижни комплекти гъби за почистване на тегло : около 291 г покритие : гланц / мат (по подразбиране матиран) Тип : TT style rest handlebar гаранция за качество 1 година премина стандарти EN 14781 и стандарти JAPAN JIS. Моля, обърнете внимание : Въздушна поща стълб кит е доста бавно, като средният срок за доставка е около 30 дни, но понякога ви се налага да изчакате около 45-60 дни.Ако имате нужда от нашия продукт спешност, тогава моля Изберете въздушна поща стълб на кит. Ние силно препоръчваме да изберете EMS . Ние ще се посветим на изграждането на висококачествени, но с по-евтина цена карбоновых велосипедни части, ние приветстваме сътрудници по целия свят за търговия на едро и производство на по поръчка. Освен това, ние можем да приемем само за продукти, като добавите името си, промяна на цвета и вашият предпочитан модел. Доставка :
1 спедиция безплатна доставка за въздушна поща, ако теглото на опаковката е над 2 кг или опаковка размер по-голям от 90 см, ние ще използваме EMS и т.н. или превозва с две пакети или по-парцели за въздушна поща.
Инструкция 2 : размери и тегло отбелязахме в детайли на пакета не са валидни тегло и размер на стоките, ако ви трябва да знаете валиден тегло и размер, тогава как точно трябва да се свържете ние. 3 време за доставка :
1) транспортирането на развитите страни е около 7-45 дни
2) далечни страни около 2-8 седмици 4 Ако купувачът иска да използва по-бърз метод за доставка, като EMS, DHL и т.н., моля свържете се с нас за доставка на увеличаване.
5 инструкции : времето за доставка зависи от времето за митническо оформяне на купувача или на непреодолима сила. Ако купувачът не получава продукт, в продължение на дълго време, ние се надяваме, че купувачът може да се свържете с вашата митница или местния пощенски клон, за да получите стоките в най-скоро време.
Сервизно обслужване :
Ние ще проверим качеството на стоките преди изпращането. Ако възникнат неочаквани проблеми, ние се надяваме да се реши проблемът с купувач чрез приятелски следните начини :
1 Ако това е проблем за качество, купувачът може да представи на спор в рамките на 15 дни след получаване на стоката, купувачът трябва да предостави на снимки или видеоклипове, както и други доказателства за продавача за идентификация.
2 изкуствени щети, купувачите поемат пълната отговорност.
3 програмата за обработка на качеството на продукцията :
1) купувачът се връща на стоки към нас и да носи отговорност за разходите за обратна доставка; след като получим стоката, ние ще ви изпратим нов продукт на купувача и плаща цената за доставка повторно.
2) Ако стоката (пълната цена, включително доставка от 10УСД) са качествени проблем, тогава ние ще ви изпратим нов продукт по поръчка на купувача следния; ако купувачът не планира да направи нова поръчка в скоро време, а след това купувачът може да плати цената за доставка повторното изпращане на и да поиска отново да изпрати нов продукт.
Данък :
Плащането на данъци е задължение на всеки гражданин, обстановката е отговорност на купувача, купувачът трябва да носи отговорност за всички данъци. Поради данъчни проблеми купувачът се откаже получаване на стоката, купувачът трябва да поеме отговорност за превоз и у дома.
Коментари :
1 ние сме зависими от нашата удовлетвореност на клиентите, за да се постигне успех.

Други функции

Цвят:
мат 3K, мат UD, мат 12K
Воспользуйся:
Пътнически Велосипеди
Компоненти:
Волан
Тип:
Лост за почивка/ТТ волана
диаметър на захващане:
31.1-32.5 мм
търговска марка:
ASIACOM
is_customized:
Yes
Материал:
Въглеродни Влакна
Ширина:
401 - 500mm
Номер На Модела:
ASIACOM сив бар за почивка
Воспользуйся:
Велосипед С Фиксирана Предаването
въглероден материал:
3K / UD / 12K
Завърши:
матиран; гланц (по подразбиране матиран)
държава:
100% чисто нов

Подобни оферти