Новата най-лесен 700C 24mm Road / Fixed Gear/Track bike мат UD full carbon fibre bicycle wheelsets clincher rim 23mm width Free ship
Ново

Новата най-лесен 700C 24mm Road / Fixed Gear/Track bike мат UD full carbon fibre bicycle wheelsets clincher rim 23mm width Free ship

BGN 157.90

На склад

ОПИСАНИЕ И МАТЕРИАЛИ
Размер : 700 C
Модел : 24 мм решаващ джанти
Ширина рамки : 23мм
Основен цвят : матиран; гланц (по подразбиране матиран)
Материал : UD / 3 K / 12 K (по подразбиране, UD)
Брой на дупките : 16/ 18/ 18 G3/ 20/ 21/ 21 G3/ 24/ 28/ 32/ 36 дупки (Моля, изберете нуждата си в дупки, 16-та-36-та дупки могат да бъдат персонализирани, Ако имате нужда от две различни дупки две джантите, когато правите поръчката си, може да е в ред "Забележка" да ми каже .)
1 бр джанти (цената е само за една джанта)
W e ight : приблизително 400g / pcs
Вид На Мотора : Пътен Колоездене / Писта / Велосипед С Фиксирана Предаването
Премина европейските стандарти EN14781 и японски стандартите JIS.
Една гаранция за качеството на годината алармира : Въздушна поща стълб кит е много бавна, средният срок на доставка около 30 дни, но понякога трябва да чакаме около 45-60days.Ако имате нужда от нашия продукт, спешно, моля, не ' т да изберете въздушна поща стълб на кит. Ние силно препоръчваме да изберете EMS . Ние ще се посветим на изграждането на висококачествени, но с по-евтина цена карбоновых велосипедни части, ние приветстваме сътрудници по целия свят за търговия на едро и производство на по поръчка. Че ' S е по-голям, можем да вземем само за продукти, като добавите името си, промяна на цвета и вашият предпочитан модел. Доставка :
1 спедиция безплатна доставка по пощата на Китай.
Инструкция 2 : размери и тегло отбелязахме в детайли на пакета не са валидни тегло и размер на стоките, ако ви трябва да знаете валиден тегло и размер, тогава как точно трябва да се свържете ние. 3 време за доставка :
1) транспортирането на развитите страни е около 7-45 дни
2) далечни страни около 2-8 седмици 4 Ако купувачът иска да използва по-бърз метод за доставка, като EMS, DHL и т.н., моля свържете се с нас за доставка на увеличаване.
5 инструкции : времето за доставка зависи от времето за митническо оформяне на купувача или на непреодолима сила. Ако купувачът не получава продукт, в продължение на дълго време, ние се надяваме, че купувачът може да се свържете с вашата митница или местния пощенски клон, за да получите стоките в най-скоро време.
Сервизно обслужване :
Ние ще проверим качеството на стоките преди изпращането. Ако възникнат неочаквани проблеми, ние се надяваме да се реши проблемът с купувач чрез приятелски следните начини :
1 Ако това е проблем за качество, купувачът може да представи на спор в рамките на 15 дни след получаване на стоката, купувачът трябва да предостави на снимки или видеоклипове, както и други доказателства за продавача за идентификация.
2 изкуствени щети, купувачите поемат пълната отговорност.
3 програмата за обработка на качеството на продукцията :
1) купувачът се връща на стоки към нас и да носи отговорност за разходите за обратна доставка; след като получим стоката, ние ще ви изпратим нов продукт на купувача и плаща цената за доставка повторно.
2) Ако стоката (пълната цена, включително доставка от 10УСД) са качествени проблем, тогава ние ще ви изпратим нов продукт по поръчка на купувача следния; ако купувачът не планира да направи нова поръчка в скоро време, а след това купувачът може да плати цената за доставка повторното изпращане на и да поиска отново да изпрати нов продукт.
Данък :
Плащането на данъци е задължение на всеки гражданин, обстановката е отговорност на купувача, купувачът трябва да носи отговорност за всички данъци. Поради данъчни проблеми купувачът се откаже получаване на стоката, купувачът трябва да поеме отговорност за превоз и у дома.

Други функции

Цвят:
16 дупки, 18 дупки, 18 дупки G3 style, 20 дупки, 21 дупка, 21 дупка G3 style, 24 дупки, 28 дупки, 32 дупки, 36 дупки
Размер:
700c
is_customized:
Yes
Спирачна Система:
V-Спирачка
Номер На Модела:
24мм решаващ джанти-мат UD
Материал На Колелата:
въглерод
Покритие:
матиран; гланц (по подразбиране матиран)
Отвора За Спици:
16/18/18 G3/20/21/21 G3/24/28/32/36 отвори
Приложимо Под Наем:
Пътен Колоездене / Писта / Велосипед С Фиксирана Предаването
Ширина на рамки:
23 мм
държава:
100% чисто нов
Материал:
UD / 3K / 12K (по подразбиране, UD)

Подобни оферти