[Haotian vegetarian] антични латунная врати хардуер межкомнатный праг на улични ъгли milkomus врати хардуер HTJ-0
Ново

[Haotian vegetarian] антични латунная врати хардуер межкомнатный праг на улични ъгли milkomus врати хардуер HTJ-0

BGN 1708.80

На склад


Модел : HTJ-036
Размер : ширина 68.5 високо 28.5 cm (митническо) могат да бъдат персонализирани според вашите размери
Материал : месинг рафинированная
Цвят : Бронз
Име : интериорни ъгли Сила врати
Налични цветове : мед, черен, бронз
Описание : цената е въз основа на своите врати, за да предложи, има необходимост, моля свържете се с собственика, ние ще се адаптират към вашата врата
Нашият ангажимент :
На следващия ден бях в магазина, за да купи стока от седем дни от датата на получаване на стоката не износване, износване, свалки обстоятелства, ако има такива, се отнасят до качеството на самия продукт, както и сте искали да има седем дни не е имало причини за връщане моля, свържете се с нас за продажба на обслужване на клиентите, ние ще ви предоставим най-бързо време за връщане или замяна :
1. там, където съм в магазин за продажба на стоки, качеството е гарантирано. Ако получите продукт с проблемите на качество, моля, свържете се с нас, в съответствие с условията, които са били върнати, за да се насладите на безплатно лечение, включително и за превоз до там и обратно, ще има нашата пълна отговорност.
2. нашите всички продукти са взети в натура за себе си, за да те получиха това, което виждат! Приятелско напомняне : продукт е маркиран в съответствие с размери и тегло, моля, внимателно да гледате преди повече!
3. нашите продукти и магазин, защото в същото време продажбите, изменение на запасите са неизбежни, снимани, преди да можете да се свържете със собственика дали стоката. Мебели за дома и довършителни операции на компанията с приятелите териториалната дирекция на нап може да се обадите директно, за да обсъдят подробностите на поръчката! Също така можете да се свържете със собственика, за да научите повече информация за медни тяло!
4. Имаме професионален опит в продажбите на медни фитинги, ние ще се опитаме да отговорим на вашите съмнения и инсталацията на продукта!
5. нашите стоки, като стил, размер, цвят и други проблеми с качеството, не-продукта не сте доволни, могат седем дни без причина да се върне. Върнатите стоки, за да се гарантира липсата на износване, износване, смачкване и човешки фактори или повреди, причинени от неправилна употреба. Освен качеството на самата стока, транспортните разходи само, че експресна доставка в магазина ми ще бъде генериран от частни лица, ще бъде платена от купувача

Други функции

Направи си Сам пособия:
Металообработване
Материал:
Метални
Модел:
HTJ-036
Материал:
Мед
Направи си Сам пособия:
Електрически

Подобни оферти