KAISH 10шт B500K 16 мм База китара линейни саксии с дълъг разделен вал потенциометри
Ново

KAISH 10шт B500K 16 мм База китара линейни саксии с дълъг разделен вал потенциометри

BGN 9.00
BGN 10.06

На склад


Разъемный вал с груба накаткой
Обща дължина на вала : около 17,6 мм
Горният диаметър на вала (split част) : около 5,9 мм
Диаметърът на дъното на вала : около 6,8 мм
Диаметър на основата : около 16.4 mm
Идва с гайки и шайби
Звукова палец (а) се увеличава или намалява с наклон на кривата ; Линейна палец (Б) се увеличава или намалява в линейна крива
Аудио палец (а) винаги се използва като цветове, както Линейна палец (Б) винаги се използва в качеството на звука, но вие можете да използвате аудио тънки като на силата на звука и линейна тънки като тонове, тъй като обикновено това зависи от вашите лични предпочитания.
10x B500k китара потенциометри
Плащането трябва да бъде получена в рамките на 7 дни след завършването на аукциона. ние ще го доставим възможно най-скоро след като сте платили.
Ние изпращаме на стоки в рамките на 2 РАБОТНИ дни . Повечето от нашите стоки се изпращат обикновена икономична въздушна поща без връзки, проследяване, ако искате да добавите линк към проследяване на вашия пакет за доставка отнеме допълнително $4,00. Моля, обърнете голямо внимание на този термин, преди да купите.
Ние не приемаме комбинирана доставка. Ако искате да направите заявка за оптовое оферта, моля, свържете се с нас, за да потвърди разходите за доставка.
Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези разходи се носи от купувача. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.
Ние ще изпратим стоката до адреса, който сте въвели в процеса на поръчка, а не по ваш адрес за доставка на Pay Pal.
Това е международна поща от Китай по целия свят.Нормално срокът за доставка е около 10-20 работни дни в Съединените Щати и 15-25 работни дни, в други страни,моля, моля, разберете това.
Проверете своята поръчка веднага, след като го получи. Всички искове, (повредени, липсващи или погрешни елементи) трябва да бъдат подадени в рамките на 7 дни от получаването им.
Дефектен Поръчка :
Ако получена от вас поръчка е дефект на производителя, моля, незабавно изпратете ни снимки на дефектните стоки по електронната поща. Ние наистина трябва да сте изпратили обратно дефектную детайл, преди ние ще ви изпратим имейл за замяна. След като получим дефектную детайл и проверете си, ние ще имаме подмяна на път към вас.
Повреди при транспорта :
Проверете ви парцел(и), преди да го приеме (и). Ако виждате някакви щети и/или признаци на фалшифициране на външната опаковка, трябва да се уверите, че лицето, което извършва доставка, отбеляза за тази повреда в разписката за доставка. След като сте сигурни, че мисли за повреда има в разписката за доставка, информира водача на доставка, че отказват да приемат повреден колет, а след това незабавно се свържете с нас. Как само ние ще се свържем с нашия превозвач, ние ще имаме подмяна на път към вас.
Липсващите Поръчки :
Ако сте получили частичен поръчка, незабавно се свържете с нас. В този случай, моля, изпратете ни снимки частично на поръчката, който сте получили. Как само ние ще се свържем с нашия екип за доставка, ние ще се свържем замяна на път към вас.
Неправилно Поръчки :
Ако получите стока, която не са заявени, незабавно се свържете с нас. В този случай, моля, изпратете ни снимки, получени от вас на продукта по електронната поща. Как само ние ще се свържем с нашия екип за доставка, ние ще се свържем замяна на път към вас.

Други функции

търговска марка:
Кайш
Тип:
Саксии

Подобни оферти