Фалшиви временни татуировки вода предаване черно червено цвете сливи цвят кръгли модел етикети на мъже, жени красотата на боди арт X388
Ново

Фалшиви временни татуировки вода предаване черно червено цвете сливи цвят кръгли модел етикети на мъже, жени красотата на боди арт X388

BGN 0.32

На склад


Показване на продуктите спецификациите на продукта
Покажи Original оригинални снимки Products продукти, които показват по кожата ↓
Как да се прилага временна татуировка
Започнете с чиста, суха кожа . Временни татуировки се правят с мастило, което означава, че те са отблъснати с натурални масла на кожата. Внимателно почистете участъка, който искате да декорирате с вода и сапун, и ги го подсушете с хартиена кърпа.Ако много се потите, алкохол може да помогне за премахване на мазнините. Изсипете малко върху памучен тампон, а след това избършете им област. Но не го правете всеки ден-може да изсъхне на кожата си.
Избери своята татуировка. Някои временни татуировки се предлагат в индивидуална опаковка, която е много просто. Въпреки това, ако временна татуировка, която искате да се носят, се появи на лист с няколко други, ще трябва да се разделят с нея. Нарежете го остри ножици, като внимавате да не отрежете самият дизайн, докато не се отделят от "флаш лист"."
Махнете прозрачната субстрат. В този момент си татуировка е защитен от тънък слой от прозрачна пластмаса. Внимателно махнете това. Трябва да сте в състояние да видите ярка, огледално-рефлексен версия на татуировката, която планира да се нанесе на кожата си.От сега нататък страна с мастило, защитена от прозрачна пластмаса, ще се нарича лицевата страна.
Поставете изображение на предната страна надолу върху кожата. Потвърдете, че искате да се нанесе татуировката на място, което току-що сте се изчиства, а след това ги поставете в предната част против вашата кожа. Не вертите им около храста. Просто дръжте го здраво на място, докато вие преминете към следващата стъпка.
Натиснете влажна кърпа или гъба с хартия за татуировки. Вземете парче от кърпа или гъба, която не е нито суха кост, нито мокри и плътно стиснете я към задната част на вашата татуировка. Съхранявайте го на място и не позволявайте му да се плъзга, дори ако той желае това.
Задръжте не по-малко от 60 секунди. За да получите най-пълна картина, ще ви трябва малко търпение. Дори не мисля за това, за да свали плат или хартия субстрат с ръце, докато не мине цяла минута. Докато седите, опитайте се да се движи колкото се може по-малко.
Внимателно отстранете хартията. Започнете с повдигане на единия ъгъл на субстрата, за да разгледаме татуировка. Ако изображението изглежда странно или не се придържат към кожата, отново сложете кърпа или гъба и изчакайте 30 секунди. Ако той наистина изглежда добре, тогава продължавайте бавно да стреля хартия.
Моля, изчакайте, докато татуировка е суха. Преживейте още десет минути. Съпротивявайте желание да избутате си временна татуировка. Най-добре е да седне достатъчно стабилно и не се огъват прекалено силно, за да се избегне puckering или размазывания татуировки.

Нанесете малко лосион на водна основа. За вашата татуировка служеше още по-дълго, навлажняване на кожата, леко похлопав отгоре тънък крем или лосион. Избягвайте дебели овлажняващи средства на маслена основа, като вазелин, който може да намажете с татуировка. Ако искате, можете да се поръсва с бебешки прах на върха на татуировки, за да изглежда по-матова (и, следователно, по-реалистична.)
Забележка 1 на всеки митнически данък е отговорност на купувача, продавачът не носи тарифа.Ако имате някакви съмнения по отношение на митниците,моля, обърнете се за съвет към местния обичай. 2 нашата цена не включва никакви данъци или такси, в отдалечени райони.

Други функции

Тип:
Временна Татуировка
Номер На Модела:
X388
търговска марка:
живата песен
Размер:
10.5*6cm

Подобни оферти