златни плафониери ретро минималистичен модерен хотел лоби лампа спалня лампа Crystal скрит монтаж лампа 76 cm Ш х 36 см
Ново

златни плафониери ретро минималистичен модерен хотел лоби лампа спалня лампа Crystal скрит монтаж лампа 76 cm Ш х 36 см

BGN 1483.00
BGN 2966.40

На склад

златни плафониери ретро минималистичен модерен хотел лоби лампа спалня лампа Crystal скрит монтаж лампа 76 cm Ш х 36 см
2. търговска марка : idr
3. напрежение на тока : 110 V-240 V
4. материал : Кристал и неръждаема stainess
5.Сертификат : CE &UL
6. Стил : Модерен
7. Срок за доставка : в рамките на 15 дни
8. подходящо място : живеещи стая, спалня, кетъринг, кафе, конферентна зала, Къща
Модел : C-09 размер (см) : размер (инча ) : мощност : основаване на крушка : led материали : Кристал Crystal : K9 Crystal(оригинални и Най-добрите китайски Crystal) Входно напрежение : 110 V, 120 V, 130 V, 220 V, 230 V, 240 V време на обработка : 7-12 дни доставка : кораб по целия свят
Тъй като имаме собствена фабрика, един от нашите най-големи предимства пред нашите конкуренти е фактът, че ние можем да персонализирате почти всички от нашите модели, в съответствие с вашите изисквания. Ние можем да променим довършителни работи, размера или броя на светлините. Тези възможности понякога са необходими при избора на идеалното устройства за вашия проект. Например, ако видите полилей, която ви харесва, но предпочитат друга на финала, просто изберете модел, с довършителни работи, които не ви обичат, от нашия каталог или интернет-сайт, и ние прилагаме тази довършителни работи за вас.
E14 прикачен към 220-240 V (Euro-Spec, Australia-Spec) E12 прикачен към 110-120 V (North America-Spec) искаме от вас на съответния Светлина на базата на вашия избор на напрежение на тока. Горният Кристал на Китай е това,което използваме при производството на полилеи, - това е най-китайски кристал, който съдържа 25% жълт олово. Всеки детайл е изрязан и полирани с помощта на най-добрите налични технологии за постигане на максимален пречупване на цвета и трептене на нашата опаковка се състои от три слоя : първи слой (вътрешен слой) е изработен от стиропор; втори слой (слой) е направен от хартия кутии; и на третия слой (външен слой), това е дървена конструкция за защита от повреди. Повечето полилеи ' рам се доставят в полуразобранном формата. Някои рамка за по-малки по размер се състоят от 3 или 4 отделни части, които изискват известно време на строителството. Време за монтаж варира от модел на модел. Очила и рамки кристали опаковани отделно за безопасна и надеждна доставка. Много е лесно да се събере полилей, ако следвате инструкциите. Кристален конец подготвена за вас и вие просто трябва да се мотае я в устройството. Инструкции за инсталиране ще ви покаже точното място. Ние да започнем производство, след като направите поръчка. Това отнема около 15 до 30 дни. За поръчка на по-голямо количество или крупноразмерного поръчка полилеи, време за производство ще бъде по-длинним. Ако работите над проект, или имате целева дата на доставка, моля поставете своята резервация възможно най-рано и да ни уведомите необходимата дата на доставка. Всяка полилей се доставя с 10-годишна гаранция, която защитава ви от избледняване на цвета и заводски дефекти. Гаранцията не се отнася за променените изделия, изделия, са били подложени на третиране изложена на необичайни метеорологични условия, неправилна инсталация или неправилно използване. Гаранция на крушки не се отнася за някакъв определен период от време. Ако има някакъв детайл, повреден по време на превоза или някакви дефекти, открити по време на инсталацията, ще заменим тази подробност безплатно. Ние гарантираме, че нашите продукти са изработени от най-добрите материали, и наемат висококвалифицирани работници. Имаме 100% гаранция за удовлетвореност на клиентите, което означава, че ще бъдете доволни от всяка поръчка .

Други функции

Тип Елемент:
плафониери
търговска марка:
Олои
Техника:
позлатени
Материал На Корпуса:
Хром, Стъкло, Желязо,Неръждаема Стомана
Използването на:
Работна обувки
Гаранция:
15 години
Тип На Ключа:
Преминете дръжки
Източник На Светлина:
Лампи С Нажежаема Жичка
Брой източници на светлина:
15~20
Задаване На Стил:
Лесен монтаж
Приложение:
Фоайето
Завърши:
Желязо
документ:
CCC, CE, FCC,GS, ССА, UL,VDE
Дали диммируемым:
No
Зона Осветление:
15-30 кв. м
Стил:
Модерен
Базов Тип:
Е14
Напрежение:
90-260V
Материал:
Crystal
Има Ли Електрически Крушки В Комплект:
No
Източник На Захранване:
AC
Тип Елемент:
плафониери
Мощност:
300W>> 300W
Размер на продукта (см):
76 cm Ш х 36 см
Завърши:
Злато
силата на:
18*40 W
основата на лампи с нажежаема жичка:
18 * E14 (220-240V), E12 (110-120V)
Материали:
Желязо
Входно Напрежение:
110В, 120В, 130В, 220V, 230V, 240V
Времето за обработка:
15-30 дни
размер(инчове):
W29. 92 x H14. 17(in)

Подобни оферти