Howmay чиста коприна тъкани крепдешин 30м / м 45 130гсм 114см CDC тъмно зелен военен 51# за шиене на рокли или направи си САМ ръчно изработени
Ново

Howmay чиста коприна тъкани крепдешин 30м / м 45 130гсм 114см CDC тъмно зелен военен 51 за шиене на рокли или направи си САМ ръчно изработени

BGN 522.00
BGN 574.08

На склад


Материя : копринен креп / silk crepe de chine е
Материал : 100% коприна черница
Тегло : 30м/м
Ширина : 114 cm
Цвят : тъмно зелен военен 51#
Свиване : 3% - 8%
Този предмет е подходящ за рокли, поли, шал,пижами, потници, камзола и т.н., Всичко, което можете да използвате, ще бъде перфектно.
ако имате нужда от коприна с всички шарки, моля те, кажи ми.Аз Коприна бизнесмен в Китай.Мисля, че мога да намеря това за вас в моя склад,и имаме голямо количество коприна.
Следващия стока да се възползва от използването по някакъв клиент, само за ваша информация, а не за продажба.
За копринени ризи, рокли и т.н
Как да се грижим за копринена кърпа и готови изделия :
Пране : ръчно пране-това е съвет,-коприната е натурално протеинова влакна, така че не използвайте твърди препарати, съдържащи белина или осветлители - използвайте само неутрални по РН почистващи препарати. Трябва да се избягва накисване коприна повече от няколко минути.
Сушене : не отжимайте и не скручивайте, увийте в кърпа, за да извлекат водата. Избягвайте сушене коприна под пряка слънчева светлина. Или да виси копринен шал да изсъхне, тя ще запази формата си или поставете копринен шал между две бели кърпи и го оставете да изсъхне в хоризонтално. Влажна коприна може да пожълтяват под пряка слънчева светлина или на радиатора. Ние не препоръчваме да изсъхне на естествена коприна в сушилнята за дрехи, тъй като това може да навреди на шал.
Гладене : винаги гладьте шал, когато е влажна / мокра, с помощта на средни настройки или хладно настройка на ютия (създаване на" коприна " на утюге или 2 точки - от 100 ° С до 150 ° С). Твърде много топлина може да потъмни или да изгори копринени тъкани, не гладьте в продължение на дълъг период от време. Ако шал суха, преди глажкой пропарьте му с вода. Не смачивайте на местно ниво, тъй като това може да доведе до образуването на пръстените". Повечето бръчки по нея може да се махне, окачени шал в банята по време на душ. Нека влажност ще гладене за вас!
Съхранение : да се съхранява на шал прибрани, а не сгънат, за да фибри не са страдали в продължение на дълъг период от време. Ако шал трябва да се съхранява в продължение на дълъг период от време, да се избягва директна светлина и насекоми, като се избягва и найлонови торбички, за да фибри може да диша.

Други функции

Материал:
100% коприна
търговска марка:
Howmay Silk Mill
Характеристика:
Воздухопроницаемый
Техника:
Тъкани
Тип Замшевой Тъкан:
Няма
Стил:
Обикновена
Ширина:
114cm 140cm
Модел:
Боядисани
Вид На Продукта:
Друга Кърпа
Нетканая Техника:
Няма
Вязаный Тип:
Няма
Тип:
Креп
копринен креп:
крепдешин
копринени тъкани:
плат рокли
Бял:
ПРОКУРАТУРАТА

Подобни оферти