Smart Auto Electric Tail Gate Lift for Cadillac XTS by Remote Control Drive Seat Tail Gate Бутон Set Height Avoid Щипка
Ново

Smart Auto Electric Tail Gate Lift for Cadillac XTS by Remote Control Drive Seat Tail Gate Бутон Set Height Avoid Щипка

BGN 389.00
BGN 432.00

На склад


*Правили ли сте някога подобен опит ? Когато държите много неща от търговски център, двете ръце са свързани, все още е необходимо да отворите багажника на колата си ръце.
*Когато се налага да пътуват багаж неща със себе си в командировка,но не е в настроение се дължи на хлопотной експлоатация на багажника
*Когато сте приели неща от багажника, винаги да се окажете в неудобна ситуация, като например застреваете или не можете да извадя врата на багажника, тъй като тя не разполага с механизъм за предотвратяване на задръствания, а също така не можете да зададете височината на вратата на багажника. Сега
нека да има никакви проблем сандъка. Електрически изкачване на задната врата решава всички проблеми за вас, прави вашето пътуване по-лесно и по-удобно.
>>>Какво е умен електрически изкачване на задната врата
Интелигентни електрически изкачване задната врата - това е нов набор от интелигентна система за модификация на автомобила,водачът може да използва дистанционно управление,за да щракнете върху бутоните на задните врати или стаята на водача да го управлява.освен това, тя е функция на smart avoid pinch, памет, височина и така нататък. Той е лесен за използване,лесен и интеллектуальен,прави колата по-добре.
1. Кликнете върху дистанционното управление, за да отворите / затворите задната врата, дори ако ръцете ви са заети, можете да направите това лесно.
2. леко докосване до бутона на гърба на вратата, тя се затваря толкова, колкото ви е необходимо.
3.Когато сядате на шофьорската седалка, натиснете бутона, за по-лесно управление на Задните порти.
4. докато задната врата са затворени,тъй като само те да влияе на препятствията (хора или неща),те автоматично да отскочат назад, или ще спре там,за да се избегне причиняването ви навреди.
5. задната врата може да запомня височина, потребителят се дърпа врата на нивото, на което тя може да постигне, а след това дълго време се кликне върху бутона, за да автомобилът е бил инсталиран.Следващия път,когато го отворите, той ще остане на височината, която сте задали.Така че момичета никога не се страхуват, че той ще е твърде висока, за да постигне. 6.когато се затварят или отварят задната врата,той ще изпрати сигнал за тревога на водача и да знаете задната ситуацията, за да се избегне увреждане или риск за сигурността. Тест на продукта и проверка на 1. водоустойчивый тест
Стандартен тест пръски вода IPX4, задайте стълбове в колата :
Тест1 : под въздействието на вода в продължение на 5 минути;
Тест 2 : Използвайте водни оръдия, за пръскане на вода върху него,два полюса,на всеки 10 минути. Спрей вода в двете посоки по 10 пъти,за да се провери качеството на водата. 2. Проверката на живот, открити / закрити задната врата (нормална температура)
При нормална температура, за да се провери силата на отваряне / затваряне, скоростта е справедлива или не,всеки шум или не, проверете за повече от 4000 пъти.
На всеки 1000 пъти или 6 часа на извършване на ръчна или автоматична проверка. 3. насладете се на открит / близък тест живот на задната врата (+60 градуса)
* При температура от 60 градуса, за да се провери силата на отваряне/затваряне, скоростта е справедлива или не, всеки шум или не.
* Насладете се на повече от 4000 пъти. 4. насладете се на открит / близък тест живот на задната врата (-30 градуса)
* При температура от -30 градуса, за да се провери силата на отваряне / затваряне, скоростта е справедлива или не, всеки шум или не.
* Насладете се на повече от 4000 пъти.

Други функции

Тип Елемент:
Гербове На Обувката
Държава / регион на производство:
Китай
Материал:
КОРЕМНА ПРЕСА
Широчина На Елемента:
20inch
Модел Година:
2015
специални характеристики:
За управление на багажником
търговска марка:
Лиспринг
Производствен Номер Детайли:
LE700
Настаняване на превозното средство:
Задни
Вид На Материала:
КОРЕМНА ПРЕСА
Дължина На Продукта:
80inch
Името На Модела:
LE2700
Сертифициране На Входящи Тестове:
ССС
Преносимото Номер Детайли:
001122
Височина На Продукта:
20inch
Друг Номер:
002233
Тегло На Продукта:
5
Тип Елемент:
Гербове На Обувката
Име:
OEM
Автомобили:
Кадилак
Модел автомобил:
Cadillac-XTS

Подобни оферти