Автомобил електрически задни лифт специално за Cadillac CT6 лесно за вас да контролирате багажника
Ново

Автомобил електрически задни лифт специално за Cadillac CT6 лесно за вас да контролирате багажника

BGN 524.00
BGN 552.00

На склад

* Липса на инсталация вреда, се координира с първоначално автомобил * Толковейший анти щипок, той може да спре или да отиде на противоположния посока когато препона, предпазва от вас да бъде хлопнутым * регулиране на височината, може да се регулира на височина според техните изисквания
Характеристики на продукта 1. Управление с помощта на дистанционното управление,едно натискане улавя всички натискане на дистанционното управление,за да отворите/затворите задната врата, дори ако ръцете ви са заети, можете да направите това лесно. 2. Бутон на седалката на водача, лесно се управляват, когато сте в седалката на водача, натиснете бутона за лесно управление на вратата на багажника. 3. бутон на задната порта, отлично ръководство за управление на леко натискане на бутона на задните портата, тя се затваря толкова, колкото ви е необходимо. 4. умен избегите щипка, потребител-безопасно, докато задния люк се затваря,след като той докосва пречки(хора или неща), той отскочи назад, автоматично, или ще спре там, така че избегающ ушибите вас.
5. Задаване на височина, удобна за потребителя задните врати може менмори височина, потребителят се дърпа врата на нивото, на което тя може да постигне, а след това дълго време се кликне върху бутона, за да автомобилът е бил инсталиран.Следващия път ,когато го отворите, той ще остане на височината, която сте задали.Така че момичета никога не се страхуват, че той ще е твърде висока, за да постигне.
6. звуков сигнал за тревога, предупреждение за навременното затваряне или отваряне на опашката gate.it ще изпрати извън звук, за да се избегне нарушаване на водача и да знаете задната ситуацията, за да се избегне увреждане или риск за сигурността. >>>Активният функция на един крак (опция за добавяне на $50) .com/store/product/One-foot-activated-induction-module-for-Smart-Auto-Electric-Tail-Gate-Lift/801413_32831472953.html * решете текущата проблем, когато и двете си ръце държи нещо и ключ в джоба си, вие ще разберете,че отворите багажника на пеша в този момент,когато вали силен дъжд,една си ръка носи чадър,а другата-стока, нима не ви е много трудно да се отвори багажника?...Освен ръце, какво ще кажете за краката? * Една активируемая крак функция - това е един вид интелигентна сензорна система на багажника, който идентифицира собственика на колата с помощта на дистанционното управление, а след това открива целият процес на вдигане-спускане на краката, за автоматично отваряне или затваряне на багажника.
> > > Изпитване и проверка на продукта 1. водоустойчивый тест 2. открит / близък тест живот на задната врата (нормална температура) 3. Тест на открито / близък тест живот на задната врата (+60 градуса) 4. Тест на открито / близък тест живот на задната врата (-30 градуса) 5. истинският тест среда на превозното средство (60 градуса) 6. истинският тест среда на превозното средство (-30 градуса) 7. тест наклон 8. нагоре или надолу на 30 градуса, тест на наклона
> > > Често задавани въпроси
Въпрос : ще има ли той оригинален кабел? А : само нужда от първоначалната сила и сигнал кабел на задната врата. Не променяйте нито един кабел оригиналната кола.Не разрушава нито един оригинален кабел и напълно съвместим с всички оригинални функции и лесен монтаж. Q : електрическа функция за засмукване A : не е необходимо енергично затвори вратата.Това ще е добре, да я затвори леко. Въпрос : защо имаме нужда да натискате клавиш в рамките на 2,3 пъти или натиснете го за няколко секунди? А : този дизайн само за безопасна внимание и не допуска неправилна дейност.

Други функции

Тип Елемент:
Гербове На Обувката
Държава / регион на производство:
Китай
Материал:
КОРЕМНА ПРЕСА
Широчина На Елемента:
20inch
специални характеристики:
За управление на багажником
Модел Година:
2016
търговска марка:
Лиспринг
Производствен Номер Детайли:
LE2903
Настаняване на превозното средство:
Задни
Вид На Материала:
КОРЕМНА ПРЕСА
Дължина На Продукта:
80inch
Сертифициране На Входящи Тестове:
ССС
Името На Модела:
LE2903
Височина На Продукта:
20inch
Друг Номер:
00225266552903
Тегло На Продукта:
5
Преносимото Номер Детайли:
001df52903
Тип Елемент:
Гербове На Обувката

Подобни оферти